“Relaxed kamperen doe je natuurlijk op camping Starnbosch”

“Relaxed kamperen doe je natuurlijk op camping Starnbosch”

DALFSEN – STERREBOS – “Relaxed kamperen doe je natuurlijk op camping Starnbosch” dat lezen we op de site van camping Starnbosch. Zou dat hun nieuwe slogon zijn? Niks geen overbodige regeltjes van dit mag niet of dat mag niet, gewoon lekker genieten, plezier maken, als het kan zo veel mogelijk, en zorgen dat je bij ons een onvergetelijke periode doorbrengt. Dat hoeft echt niet ten koste te gaan van anderen. Alleen dan zien we onze gasten terug.

We gaan er alles aan doen om de gasten terug te laten komen, aldus Robbin van de Heuvel den nieuwe eigenaar van deze camping sinds 1 maart van dit jaar. In die korte periode hebben we nu al van alles mee gemaakt, al een echte winter in maart, een voorseizoen en ook een gezellige drukte met de meivakantie en Hemelvaart. De camping zat gezellig vol en dat verwacht Robbin ook voor het komend weekend weer, want dan is het Pinksteren. Het weer van de laatste dagen was dan wel ietsje minder, maar dat mag de pret niet drukken. Die regen waren wij en de natuur ook goed nodig, want het was ook behoorlijk droog. En kijk nu eens hoe mooi groen het hier is en ook rond de camping. Het begint al een beetje te wennen als campingbaas, al hoewel hij wel heel bescheiden overkomt en het liefst bezig is met technische kant van het gebeuren. Want op kantoor zitten zal niet snel mijn grootste hobby worden aldus Robbin, maar hij weet gewoon dat zo iets er bij hoort om zo’n onderneming te runnen. Het bevalt hem uitstekend hier in Dalfsen. Hij heeft veel leuke reacties gekregen van zijn gasten. Wat hij ook erg leuk vindt is, dat hier steeds meer Dalfsenaren komen kamperen. Lekker dicht bij huis, met een overdekt en verwarmd zwembad. Prachtig combinatie toch, Pa aan het werk en Ma met de kinderen lekker genieten. Ook voor het komend seizoen zien de boekingen er geweldig goed uit. Ik heb echt het gevoel dat steeds meer mensen in eigen land gaan blijven en als ze dan ook nog Overijssel weten te vinden en vervolgens Dalfsen en dan ook nog camping Starnbosch, dan hoor je mij niet klagen aldus Robbin.

Robbin heeft nog wel een inhaalslag kunnen maken wat betreft het onderhoud. Want in zo’n prachtig bedrijf moet je wel blijven investeren. Daar is hij dan ook al druk mee bezig geweest. Een toiletgebouw is al voorzien van een nieuw en geïsoleerd dak, in een ander gebouw was de vloer aan groot onderhoud toe en zo zijn er nog wel wat dingetjes waar ik verbetering in kan aanbrengen. En dat is ook het streven van Robbin om de boel er voor 100% bij te laten liggen en dan met name het aanzien van de entree. Want daar ontstaat de eerste indruk. Daar begonnen dan ook zijn werkzaamheden in de eerste weken toen hij daar kwam, in de sneeuw met de hogedrukspuit bezig!. Maar hij zelf vindt het ook een prachtig mooi bedrijf waar hij zijn energie in kwijt kan. Hier dan nog één keer hun slogan: “Relaxed kamperen doe je natuurlijk op camping Starnbosch” als je dat maar onthoud!

Wil u meer weten over deze mooie gezellige camping, kijk dan eens op hun site.

Wist u dat de Sterrebosweg nog voor de zomer zal worden voorzien van een mooi fietspad? Dus als u een route moet uitzetten, kunt u gerust deze weg al opnemen in uw beschrijving! En mijn buurman  weet wel raad als u een pauze  in wil gaan lassen.

 

Foto's 5
“Relaxed kamperen doe je natuurlijk op camping Starnbosch”
“Relaxed kamperen doe je natuurlijk op camping Starnbosch”
“Relaxed kamperen doe je natuurlijk op camping Starnbosch”
“Relaxed kamperen doe je natuurlijk op camping Starnbosch”
Artikel delen: