van Station tot stations loop

van Station tot stations loop

DALFSEN – Nog exact 2 weken te gaan en dat betekent dat er veel dingen samen gaan vallen. Een prachtig evenement zal het resultaat zijn van maanden van voorbereiding. Voorbereidingen door jou als deelnemer maar ook door alle betrokken organisaties waaronder hoofdsponsors Vechtdallijnen en Rabobank. In deze Nieuwsbrief daarom veel praktische onderwerpen. De H.G.  foto’s zijn van vorig jaar natuurlijk.

Fantastische hulp

Ook dit jaar is een deel van de inpakwerkzaamheden uitbesteed aan een groep enthousiaste mensen van Baalderborggroep. Dagactiviteitencentrum ’t Alteveer in Ommen heeft in onze organisatie twee inpakonderdelen voor de deelnemersenvelop uit handen genomen. Dat de inpakkers enthousiast waren bleek wel uit de snelheid; ze waren bijna 3 keer zo snel als wij hadden gepland. Wat een energie.

Dank jullie wel voor deze fantastische hulp. NB. ’t Alteveer kreeg uit handen van de overall winnaars de giften van 2012.

 

Deelnemersenvelop

Daarna was het de beurt aan de organisatie met hulp van andere vrijwilliger. De deelnemersenveloppen zijn ingepakt en zijn vandaag aangeleverd bij TNT-post. Hoewel wij verwachten dat zaterdag de postbestelling zal zijn zullen er best wat enveloppen zijn pas na de Pinksteren worden bezorgd.

Als je dinsdag niets van TNT-post hebt ontvangen willen wij graag direct een mailtje van je ontvangen. Dan is er immers nog tijd om dingen te herstellen.

 

Inhoud

De envelop kan je het beste direct controleren. Want ook daarvoor geldt, hoe eerder wij iets weten hoe beter wij dat kunnen herstellen. In de envelop zit in ieder geval de deelnemersbrief en jouw startnummer met naam. Daarnaast vind je (indien besteld) het polsbandje voor licentiehouders (toegang tot het voorste startvak) en spoeldjes voor bevestiging van het startnummer. Controleer deze zaken en controleer

het nummer van je chip met het nummer op de adressticker. Nogmaals, klopt iets niet? Mail dan direct.

 

Afgifte kleding voor de start

De gelegenheid om kleding in Ommen af te geven is altijd (te) kort. Bovendien merken we dat veel deelnemers te veel of op een verkeerde manier willen afgeven. Bij het kledingafgifte-punt worden Rabo-tasjes uitgedeeld waarin je je laatste kleding kunt afgeven. In die draagtasjes kan je niet

je sporttas kwijt, daarvoor is die te klein. Ook nemen wij geen verantwoording voor waardevolle spullen. Let op! Aan je losse startnummer zit met een afscheurmogelijkheid een taslabel. Daarop staat je startnummer. Dat label moet je meenemen en aan het Rabo-tasje hangen. Met je startnummer krijg je in het finishgebied te kledingtasje terug. Dus, geen eigen tassen en alleen tasjes met label worden ingenomen.

 

Niet vergeten!

Kortom:

– doe je championchip tussen je veters;

– neem je taslabel mee (zit in veel gevallen erg los aan het startnummer!);

– en, licentiehouder, doe je polsbandje om.

Maar bovenal, kom op 29 mei met een fantastisch humeur en in een goede vorm!

 

De Station tot Station Loop – daar moét je bij zijn!

 

 

 

 

 

Foto's 3
van Station tot stations loop
van Station tot stations loop
Artikel delen: