RTV oost heeft plannen voor een Dalfser TV reclame blok

RTV oost heeft plannen voor een Dalfser TV reclame blok

DALFSEN – RTV oost heeft plannen om voor de TV een reclameblok te maken voor de Dalfser bedrijven. De eerste 6 aanmeldingen zijn binnen. Er is dus nog ruimte voor 8 ondernemers of instanties die mee willen doen (de gemeente mag ook best mee doen als Dalfsen promotie) voor 50 tv uitzendingen. Voor de kosten hoeft u het niet te laten. Want omgerekend betaalt u slechts 15 euro per bedrijf per uitzending.

Ook voor Wijhe is onlangs een dergelijk blok gemaakt, dat zou u eerst even moeten zien, dat kan via deze link: (kijk zelf  hoe leuk dat is  http://www.rtvoostreclame.nl/files/player/136394_gastvrij_wijhe_br_hd.flv (wel openen in windows mediaplayer)

Jan Hofmeijer geen onbekende in Dalfsen

Jan Hofmeijer is accountmanager bij RTV oost. Hij is eens met ons mee gaan denken en heeft voor de Dalfser ondernemers een leuk aanbod gedaan. Voor Dalfsen gaan ze tussen de blokken door, beelden over het prachtige Dalfsen monteren. Hij maakt het voor iedereen heel betaalbaar: 50 uitzendingen op TV oost voor slechts 750,– dat komt neer op 15 euro per uitzending. Deze kosten zijn inclusief de opname (die dan wel allemaal op 1 dag moet worden opgenomen, om ook voor hen de kosten te drukken) Daarnaast mag u zelf dat filmpje weer gebruiken voor uw eigen promotie.

Doordat er bedrijven mee gaan doen uit verschillende branches, is het ook nog interessant om te zien voor de kijkers en een mooi stuk Dalfsenpromotie. Stuurt u mij even bericht naar mijn privé mail: willydalfsen@gmail.com , zo kan ik de berichten mooi uit elkaar houden. Als u aangeeft mee te willen doen (of nog vragen hebt), dan speel ik dat door aan Jan en zal hij de rest met u afhandelen en de afspraken maken, want ik heb eigenlijk ook nog wel wat meer te doen. Jan Hofmeijer wil en kan snel handelen en nog deze maand of begin volgende maand met de opname beginnen zodat het voor eind juni al in de uitzending kan, belangrijk voor de recreatie.

De eersten die ja hebben gezegd zijn: Partycentrum Het Boskamp, Camping Starnbosch, Bergman Installatie en Beltman machines uit Hoonhorst. Een aantal denkt nog even na. Er wel veel belangstelling en de tijd dringt een beetje, willen de deelnemers voor dit seizoen nog profijt hier van hebben. Je merkt al wel dat de samenwerking van Dalfsennet en RTV oost meer dan uitstekend is, dat moet ook, want we zijn elkaar regelmatig nodig, en: het werkt!

Als er belangstelling is wil RTV oost dit ook voor Lemelerveld en ook nog eens voor Nieuwleusen gaan doen. Als er maar genoeg belangstelling is.

Foto 1
Artikel delen: