Workshops Facebook, Twitter, E-mail marketing voor het MKB

De MKB Marketing School Zwolle start begin juni haar zomer trainingsprogramma. Deze bestaat uit tien afzonderlijk te boeken workshops waarbij de MKB-er leert hoe hij sociale media en online marketing succesvol inzet voor de promotie van zijn bedrijf. Maar ook hoe hij in één dag een website of webwinkel bouwt en onderhoud.

Workshopaanbod

Het workshop aanbod bestaat onder andere uit Facebook Marketing, Facebook apps maken, Twitter Marketing, Twitter Basis cursus, E-mail Marketing en filmpjes maken voor het web. Daarnaast zijn specifiek voor startende ondernemers de trainingen WordPress (eigen website in 1 dag) en Magento (eigen webwinkel in 1 dag).

Maak slimmer gebruik van internet in de recessie

Christine Spinder, eigenaresse van de MKB Marketing School: “Door de aanhoudende recessie merken wij dat er bij ondernemers steeds meer vraag is naar voordelige reclame mogelijkheden. Deze zijn op het internet volop aanwezig. Maar door de snelle ontwikkelingen is het voor de MKB-er vaak lastig om alle mogelijkheden van online marketing goed te begrijpen. Daarom hebben we voor de belangrijkste marketing tools en sociale media op het web praktische workshops opgezet. Tijdens de workshops ga je met deze gratis tools of media direct aan de slag met je eigen bedrijfscase. De workshops zijn altijd heel geslaagd. Juist door de praktische insteek en het feit dat de tools ook gratis te gebruiken zijn na de workshop”.

Low Budget marketing tools

De MKB Marketing school is gevestigd op bedrijventerrein de Marslanden Zwolle. Het is in 2011 opgericht met als doel, de ondernemer low budget marketingtools aan te bieden in deze tijd van recessie, zodat hij op een voordelige wijze zijn (potentiële) klanten kan bereiken.

Om de workshops voor iedere ondernemer toegankelijk te laten zijn is de prijs voor de meeste workshops € 55,-. Iedere deelnemer dient dan wel zijn eigen laptop met WIFI mee te nemen. In de zomerperiode kunnen drie workshops worden gevolgd voor de prijs van twee.

Meer informatie: www.socialmediainbusiness.nl

Marconistraat 15, 8013 PK Zwolle

Tel. 038- 8536253

 

Artikel delen: