Inschrijving voorteken van grote deelname wandel3daagse.

Inschrijving voorteken van grote deelname wandel3daagse.

DALFSEN – De voorbereidingen voor de wandel3daagse zijn nagenoeg afgerond; afgelopen donderdag 23 mei is de voorinschrijving voor de wandel3daagse op 5, 6 en 7 juni geweest. Inmiddels staat de teller al op meer dan 1000 deelnemers. Zoals het er nu naar uit ziet zal het weer een groot wandelfestijn worden. Met dank aan al onze sponsoren zal er ook onderweg aan de wandelaars worden gedacht en zullen ze iedere avond worden getrakteerd op iets lekkers.

 

Individuele deelnemers en rolstoelers/scootmobielers kunnen zich nog opgeven tot aan de start op woensdagavond 5 juni. Rolstoelers en scootmobielers kunnen dit jaar voor het eerst alle drie de avonden meedoen. Hiervoor zijn 3 speciale routes gemaakt. Op de vrijdagavond zullen zij ook meedoen aan het defilé. Zij kunnen zich inschrijven door middel van een inschrijfformulier dat verkrijgbaar is bij Theo Feijen, bij Rosengaerde, welzijn ouderen, de bibliotheek, apotheek en gemeentehuis. Mocht u graag mee willen doen, maar geen begeleider hebben dan zorgen wij daarvoor. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Theo Feijen via e-mail theo.feijen@hetnet.nl of telefonisch 0529-432920.

 

De wandel3daagse is tevens de start van de Datrion, wandelen, fietsen en zwemmen. Doe samen met uw kind of kleinkind mee en zet uw sportieve beentje voor. Voor meer informatie kunt u ook terecht op www.wandel3daagse.nl

 

Artikel delen:
Foto 1