Open trainingsavond voor vrouwen van 15 jaar en ouder

DALFSEN – Aan het slot van een enerverend seizoen organiseert de damesafdeling van ASC’62 voor enthousiaste voetbalsters/keepsters op vrijdag 7 juni a.s. om 19.00 uur op Sportpark Gerner in Dalfsen een open training (minimum leeftijd 15 jaar). Deze training is onder andere bedoeld voor iedereen die over talent beschikt en in een prestatieomgeving wil voetballen en om aan te kunnen sluiten bij de 1e of 2e selectie bij onze vereniging. Ook voor speelsters die gewoon heerlijk op zaterdag in een lager elftal willen spelen is dit dé kans om even sfeer te komen proeven!

 

Op deze avond zullen de ervaren hoofdtrainers van de 1e vrouwenselectie van ASC’62, Erik Laarman en Sander Volkerink een voetbaltraining geven met deelname van speelsters van de huidige selectie waarbij Sander Volkerink ook de keeperstraining op deze avond zal verzorgen.

Denk jij na over een mogelijke voetbaltoekomst in Dalfsen bij ASC’62 en wil je onze enthousiaste gezellige groep nader leren kennen? Kom dan mee trainen! Meld je aan per mail via sandervolkerink@hotmail.com of fjlaarman@hortmail.com.

 

Artikel delen: