Flashmob popkoor 4Ever Young

Flashmob popkoor 4Ever Young

DALFSEN – Popkoor 4Ever Young heeft zaterdagmiddag, voorafgaand aan haar optreden, een flashmob uitgevoerd op het kerkplein en later nog eens binnen bij C1000 Kamphuis. Hiermee werd aandacht gevraagd voor het optreden van die avond en het publiek werd aangemoedigd om toch vooral te komen kijken en luisteren in Parochiehuis Emmagebouw.

Het publiek was duidelijk aangenaam verrast door dit bliksembezoek. De leden van het popkoor uit Dalfsen namen met genoegen het applaus in ontvangst.

Geslaagd optreden!!!

Het optreden van 25 mei 2013 was een groot succes. De grote zaal van het parochiehuis Emmagebouw aan de Emmastraat 21 te Dalfsen was volledig uitverkocht. Om acht uur startte het optreden van popkoor 4Ever Young. Vijf nummers en 25 minuten later nam Swingshift uit Zwolle het stokje over en zette ook een fantastische performance neer. Na de pauze nam 4Ever Young het podium in beslag. Swingshift rondde de muzikale avond af en tot slot werd als afsluiter gezamenlijk een swingend nummer ten gehore gebracht. We kunnen terugzien op een fantastische avond voor het publiek en natuurlijk ook voor de leden en dirigenten van beide koren.

popkoor 4Ever Young, Dalfsen

www.popkoor-4everyoung.nl

 

Artikel delen: