Flash kampioen in Salland recreantencompetitie

Flash kampioen in Salland recreantencompetitie

NIEUWLEUSEN – De dames recreanten (dinsdag) van volleybalvereniging Flash Nieuwleusen zijn in hun eerste jaar van deelname in de Salland recreantencompetitie overtuigend kampioen geworden. Een afvaardiging van dit enthousiaste recreantenteam deed dit seizoen voor het eerst mee in deze competitie.

De dames hadden vorig seizoen behoefte om weer wedstrijden te spelen en zo kwamen zij uit bij een deelname aan de Salland recreantencompetitie. Aan deze competitie doen recreantenteams mee uit diverse plaatsen uit de regio. Al snel na het spelen van de eerste wedstrijden bleek dat het niveau van de competitie niet was waar de Flashdames op gehoopt hadden. Met uitzondering van één wedstrijd werden alle wedstrijden overtuigend gewonnen. Met deze score was een overtuigend kampioenschap het resultaat. Eind april hebben de dames de wisselbeker al in ontvangst genomen.

Mini’s 8 kampioen in Annen

 

Mini’s 8 nam op zaterdag 25 mei deel aan het door SV Annen georganiseerde Lentetoernooi. Mini’s 8 bestaat uit Roos Drenth, Melissa Bisschop, Francisco Thomas, Celine Pot, Cameron Bonar en Jasmijn Popken.

 

Aangezien Annen in het mooie verre Drenthe ligt, moesten we al om half negen vertrekken. Helaas met z’n vijven, aangezien onze Australische jongen Cameron de vorige dag door zijn enkel was gegaan. De eerste wedstrijd werd gespeeld om tien uur en daarna volgenden er nog vijf wedstrijdjes. Het wachten tussendoor werd door de ouders als lang ervaren, maar de kinderen vermaakten zich uitstekend. Om kwart voor twee werd de laatste wedstrijd gespeeld, waarna de prijsuitreiking plaatsvond.

 

Bij de prijsuitreiking bleek wel dat het wachten het allemaal waard was. Heel onverwacht voor iedereen was mini’s 8 de eerste in de poule geworden en werden ze verblijd met een beker, een teamfoto en een zakje snoep. Toen er gedoucht moest worden, kwam het idee bij de meiden naar boven om in tenue te gaan douchen als ware kampioenen. Dus zo geschiedde… Al met al een gezellige geslaagde dag.

 

 

Foto's 3
Flash kampioen in Salland recreantencompetitie
Flash kampioen in Salland recreantencompetitie
Artikel delen: