Herbrink Parket viert 25-jarig bestaan

LEMELERVELD – Vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni is het feest bij Herbrink . De Lemelerveldse houtspecialist viert dan haar 25-jarig jubileum. Een mijlpaal die niet zomaar voorbij mag gaan. Herbrink heeft zich in al die jaren bewezen een expert te zijn op het gebied van parketvloeren, massieve planken, laminaat en PVC vloeren. Het gaat dan om zowel het verkopen en leggen van nieuwe vloeren als het schuren en/of lakken van bestaande vloeren.

Intussen heeft Herbrink  haar assortiment verder uitgebreid met het maken en leveren van keukens en meubelen op maat. Betreft de keukenapparatuur is er een samenwerking aangegaan met Electro Centrum Lemelerveld. De houtspecialist kan hiermee dan ook echt een uniek totaalpakket op maat aanbieden.

Op vrijdag 31 mei van 10.00 tot 21.00 uur en zaterdag 1 juni van 10.00 tot 16.00 uur staan de deuren open aan de Kruisstraat 1-3 te Lemelerveld. Herbrink  zal dan de nieuwste trends op het gebied van vloeren, meubelen en keukens presenteren. Ook het Electro bedrijf zal u dan de nieuwste keukenapparatuur showen. Kortom, genoeg redenen om een kijkje te komen nemen en het glas te heffen. Proost zou ik zeggen.

 

 

Artikel delen: