Vrijdag avond wordt de finale van het Sport Real voetbaltoernooi weer gespeeld.

Bij deze een aankondiging voor deze wedstrijden: De afgelopen weken zijn alle poulewedstrijden van het Sport Real voetbaltoernooi weer gespeeld. Het Sport Real voetbaltoernooi is een voetbaltoernooi voor recreatie teams. De Voetbalvereniging Heino organiseert dit toernooi met de bedoeling individuen kennis te laten maken met voetbal. Niet leden krijgen de kans om eens een partijtje te voetballen op een echt veld en met een echte scheidsrechter.

Dit initiatief sluit mooi aan bij de doelstelling van de overheid om mensen meer te laten bewegen. In het Sport Real reglement is daarom ook de regel opgenomen dat er maximaal 6 competitie spelende voetballers in het veld mogen staan. Voor dit toernooi hebben zich 12 teams opgegeven. De eerste wedstrijd is al op maandag 3 mei gespeeld en de finale staat gepland op vrijdag 31 mei. Alle wedstrijden worden gespeeld op het sportpark in Heino. De toegang is gratis voor het publiek. Afgelopen maandag zijn de kruiswedstrijden gespeeld. Hierin spelen de winnaars van de ene poule tegen de nrs 2 van de andere poule. d’Olde Wettering 2 moest het opnemen tegen de Murphy’s Raalte (3-2) en de Houten Heup tegen Ankum (2-0) Vrijdag avond gaat de finale gespeeld worden tussen d’ Olde Wettering 2 en Murphy’s Raalte.

De verliezers van maandag spelen vrijdag tegen elkaar om de 3e en 4e plaats. Dit zijn de teams De Houten Heup tegen Ankum. Deze wedstrijden worden gelijktijdig gespeeld, op veld 2 en 3. Deze velden liggen naast elkaar. Het publiek kan zo de beide wedstrijden volgen. De aanvang van beide wedstrijden is om 19.30 uur. Na afloop worden de prijzen uitgereikt in de kantine van de vv Heino.

 

 

Artikel delen: