’t Vazel terug op hoogste podium van Combitoernooi

’t Vazel terug op hoogste podium van Combitoernooi

NIEUWLEUSEN – Met een temperatuur van hooguit 14 graden en een straffe noordenwind, gaat het Combitoernooi 2013 bij USV de boeken in als de koudste editie ooit. Het weerhield deelnemers en supporters er zaterdag niet van massaal sportpark Hulsterlanden te bezoeken. Liefst 36 teams namen deel aan dit grote gezelligheidsvoetbaltoernooi en zij lieten zich allemaal van hun beste kant zien.

Ook dit keer werd een deel van de opbrengst van het toernooi door de deelnemende teams, de combibouwbedrijven, evenementencomplex De Deel en USV geschonken aan een goed doel binnen de gemeenschap. Dit jaar mocht Karin Schaeffer, namens de Stichting ALS, team Dalfsen, een cheque van € 1.000,- van penningmeester Dick ten Klooster van USV in ontvangst nemen.

De felbegeerde Combi-wisseltrofee en gouden troffel voor de winnaar van het voetbaltoernooi, werden door Herman Snijder en Marcel Tempelman van Combibouw uitgereikt aan het team van ‘t Vazel. De vriendengroep – ook winnaar in 2010 en 2011- rekende in de poule af met bekerhouder BGG&G en zette zo een belangrijke stap richting het hoogste podium. De zilveren troffel kwam in het bezit van Lekke Ballen en de bronzen voegspijker was voor het team van Klein Oever. Hard Gras bereikte wel de finalepoule maar moest genoegen nemen met een eervolle vermelding en de 4e plaats. Het onderdeel doelschieten, dat werd georganiseerd door toernooisponsor De Deel, werd gewonnen door de jeugdige Ruben Brasjen. Vechtdal FM verzorgde de hele dag op sfeervolle wijze de muziek terwijl liefhebbers van het Hollandse repertoire een half uurtje konden meedeinen met feestzanger John Enter. Volgend jaar wordt het Combitoernooi voor de 30e keer gehouden. De evenementencommissie van USV is van plan om dan dit toptoernooi nog eens te voorzien van een extra jubileumtintje.

Nog meer toernooien bij USV

Vrijdagavond al vierde het Hessenpoorttoernooi het eerste lustrum bij USV. Het team van Kuehne Nagel werd winnaar en kreeg de indrukwekkend grote bokaal uitgereikt. Kruitbosch Zwolle BV werd tweede in dit sportieve evenement voor bedrijven van het industrieterrein tussen Zwolle en Nieuwleusen.

Komende zaterdag sluit USV de toernooiencyclus af met het Accountancytoernooi. Dienstverleners uit de wereld van de accountancy strijden dan om de wisselbeker die nu nog in het bezit is van Ernst & Young.

<tekst voor bij de foto>

Vriendengroep ’t Vazel werd winnaar van Combi 2013 en heeft na een jaar de beker met de grote oren weer in het bezit.

 

Artikel delen: