Onderwerpen Onder de Loep RTV oost 6 juni 2013

Deventer, Mishandeling Rijsterborgherweg

Op maandagavond 27 mei werd een 28-jarige vrouw door een onbekende man ernstig mishandeld op de Rijsterborgherweg. Op bewakingsbeelden van een winkel in de buurt is de man te zien die haar mishandelt. De vrouw loopt bij de mishandeling een bloedneus op en breekt een tand. De bewakingsbeelden van de verdachte worden in de uitzending getoond.

 

Deventer, Diefstal uit aanleunwoning

Twee jongemannen hebben op vrijdag 10 mei bij een 79-jarige inwoonster van Deventer €500,- gestolen. Door middel van een babbeltruc weten ze ongemerkt haar aanleunflat binnen te komen en het geld te stelen. De mannen zijn vastgelegd door de bewakingscamera bij de ingang van het verzorgingshuis. Deze zijn te zien in de uitzending

 

 

Nieuw Heeten, Woningoverval Ambachtsstraat

Op zaterdagochtend 4 mei werd een 15-jarig meisje in haar woning aan de Ambachtstraat overvallen door een onbekende man. De man midden in de nacht in haar slaapkamer en vraagt naar de kluis. Uiteindelijk gaat de man er met sieraden vandoor. Vermoedelijk heeft de man één of meer handlangers gehad. Van de auto van de daders zijn opnames. Deze worden in de uitzending getoond.

 

 

Steenwijk, Inbraak woning met velg

Bij een woning aan de Broekslagen wordt op zondagavond 21 april ingebroken. Er wordt een ruit ingegooid met een autovelg. Deze velg wordt kort daarvoor weggenomen bij een naastgelegen autosloopbedrijf door een onbekende man. Van deze man zijn bewakingsbeelden die in de uitzending worden getoond.

 

 

Zwolle, Zakkenrollen

Een jonge vrouw pint op donderdagmiddag 7 februari met een gestolen pinpas. De pas is kort daarvoor gestolen uit de tas van hoogbejaarde dame. Van de pinnende vrouw zijn bewakingsbeelden.

 

 

 

Zwolle , Oplichting 99-jarige vrouw Zwarteweg

Een onbekende man kwam op 27 maart jl bij een 99-jarige vrouw bij haar woning aan de Zwarteweg aan de deur. De man weet haar bankpas en pincode afhandig te maken en pint bij de Rabobank aan de Forelkolk een fors geldbedrag van haar rekening. De beelden van de pinnende man worden in de uitzending getoond.

 

 

Enschede, Diefstal velgen

Een eigenaar van een Audi A3 stond vreemd te kijken toen hij zijn auto in de parkeergarage op brandblussers aantrof in plaats van banden. Een onbekende man, die verdacht wordt van diefstal van deze banden met velgen, staat op de bewakingsbeelden die getoond worden. Wie (her)kent hem?

 

 

Albergen, Inbraak fietsenzaak

De fietsenmaker in Albergen woont naast zijn zaak maar heeft in de vroege ochtend van vrijdag 31 mei niet gehoord dat er werd ingebroken in zijn winkelpand. Meer dan twintig fietsen, waaronder elektrische fietsen, zijn weggenomen. De dader(s) moet(en) wel gebruik hebben gemaakt van een grote bus of aanhangwagen. Wie heeft iets verdachts gezien, mogelijk dagen voor of tijdens de inbraak of weet waar deze fietsen zijn? De fietsenmaker vertelt zelf hoe hij de inbraak ervaart.

 

 

Deze zaken die donderdagavond 6 juni behandeld worden in Onder de Loep op RTV Oost.

De eerste uitzending begint om 17.09 uur en zal worden herhaald om 18.09 en 19.09 uur.

Naderhand worden deze items ook los geplaatst op ons youtubekanaal: www.youtube.com/onderdeloep

en verspreiden we ze o.a. via Twitter en politie.nl

Dank voor jullie medewerking!

Politieproducer/communicatieadviseur/woordvoerder

Politie | Oost-Nederland | Afdeling communicatie

Artikel delen: