U ook meepraten over cultuur?

DALFSEN – Interessante thema’s en gasten: Erwin Nijhoff, Niek van der Sprong en Rob de Jong. Op 13, 18 en 25 juni organiseert de gemeente Dalfsen bijeenkomsten om met inwoners, verenigingen en culturele instellingen na te denken over de invulling van het cultuurarrangement. Doel van het cultuurarrangement is om kunst en cultuur een impuls te geven, maar welke impulsen zijn er nodig? Dat horen we graag van u. De bijeenkomsten worden georganiseerd in Dalfsen, Lemelerveld en Nieuwleusen en hebben elke keer een ander thema, maar een zelfde opbouw.

Naast een muzikale invulling is er een gastspreker over een actueel thema en wordt er in ronde tafel gesprekken nagedacht over de invulling van het cultuurarrangement.

 

Wilt u meedenken geef u dan op voor een van onderstaande avonden. Aanmelden kan tot 10 juni op www.dalfsen.nl/cultuuravond of door een mail te sturen naar aanmelden@comceptcommunicatie.nl

 

Donderdag 13 juni 2013

Bibliotheek in Dalfsen – Talentontwikkeling

Inloop met live muziek vanaf 19.15 uur.

De avond begint om 19.30 uur en duurt tot 21.15 uur. Speciale gast is Erwin Nijhoff, ex-finalist the Voice en oud-inwoner van Dalfsen.

 

Dinsdag 18 juni 2013

Kulturhus Mozaïek in Lemelerveld – Ins en outs van evenementen.

Inloop met live muziek vanaf 19.15 uur. De muzikale omlijsting voor de avond wordt verzorgd door The Rockier uit Dalfsen.

De avond begint om 19.30 uur en duurt tot 21.15 uur. Speciale gast is Niek van der Sprong, bekend van onder andere de organisatie van het Bevrijdingsfestival Overijssel.

 

Dinsdag 25 juni

Bibliotheek in Nieuwleusen – Vrijwilligers vinden en binden

Inloop met live muziek vanaf 19.15 uur. De muzikale omlijsting voor de avond wordt verzorgd door The Rockier uit Dalfsen.

De avond begint om 19.30 uur en duurt tot 21.15 uur. Speciale gast is Rob de Jong, directeur van de Vrijwilligerscentrale Deventer.

 

Heeft u vragen dan kunt u die stellen aan onze cultuurmakelaar Renee Nieuwenstein. Op de inspiratieavonden is er ook de gelegenheid kennis te maken met de cultuurmakelaar en wellicht een afspraak te maken. U kunt haar bereiken via renee@comceptcommunicatie.nl of telefonisch op 06-51515897.

Artikel delen: