Man overleden na steekincident Sumatrastraat

Zwolle – De 39-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats die zondagavond 9 juni ernstig gewond raakte tijdens een steekincident in de Sumatrastraat is zondagnacht 9 juni aan zijn verwondingen overleden. Een verdachte uit Zwolle heeft zich zondagavond 9 juni gemeld bij de politie. Hij is aangehouden en ingesloten voor nader onderzoek. De aanleiding en toedracht van het incident worden nog onderzocht.

De politie is op zoek naar getuigen die zondagavond rond 20.15 uur iets gehoord of gezien hebben in of rond de Sumatrastraat. Daarnaast is de politie ook op zoek naar het voorwerp waarmee gestoken zou zijn. Heeft u informatie, neemt u dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem uw melding doen kan ook via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

 

Eerdere berichtgeving

Zondagavond 9 juni kreeg de politie rond 20.15 uur een melding van een ruzie in de Sumatrastraat waarbij een man was neergestoken. Toen de politie ter plaatse kwam was het slachtoffer niet meer aanspreekbaar. Hij is door omstanders en hulpverleners gereanimeerd. De man is daarna met ernstige verwondingen door de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

 

Later op de avond meldde zich een verdachte uit Zwolle bij de politie. De man is aangehouden en voor nader onderzoek ingesloten. De politie is direct na het incident gestart met een buurt- en sporenonderzoek. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Laatste update: 10-06-2013 | 16:04

Artikel delen: