Gewond tijdens personeelsuitje

LEMELERVELD – SMILDE – Tijdens een personeelsuitje zijn een paar mensen van een Lemelervelds bedrijf gewond geraakt met een tuktuk in Smilde (Drenthe). Het driewielige voertuigje raakte de berm en kantelde in een sloot. Drie van de zeven inzittenden moesten naar ziekenhuizen. Dat heeft de politie gemeld.

De mensen deden mee aan een personeelsuitje van een Overijssels bedrijf. Dat had meerdere tuktuks gehuurd. Het ging mis met het voorste wagentje dat in de berm belandde, omsloeg en in het water terecht kwam. Een paar inzittenden wisten eruit te springen. Lees hier om welk bedrijf het vermoedelijk gaat.

 

Hieronder het bericht van de Politie:

Gewonden bij ongeluk personeelsuitje met Tuk-Tuk

Smilde – Drie personen raakten maandagmiddag gewond bij een ongeluk met een Tuk-Tuk op de Suermondsweg in Smilde. De van oorsprong Aziatische taxi kwam door nog onbekende oorzaak in de berm en kantelde in een sloot. Drie van de zeven inzittenden werden naar ziekenhuizen in Assen en Groningen vervoerd.

 

De inzittenden van de Tuk-Tuk namen deel aan een personeelsuitje van een Overijssels bedrijf. De firma had in Drenthe daarvoor meerdere Tuk-Tuks gehuurd. Iets voor twee uur ging het bij Smilde mis met het driewielig wagentje dat aan de kop van de stoet reed. Het vehikel belandde eerst in de berm, sloeg om en kwam in het water van een sloot terecht. Enkele inzittenden wisten nog net uit het voertuig te springen voordat het in het water terecht kwam.

 

Het letsel van de gewonden is nog niet bekend. Behalve ambulances werd ook een traumahelikopter ingezet voor de behandeling van de slachtoffers. De politie stelt een nader onderzoek in naar de toedracht van het ongeluk.

 

 

Artikel delen: