Stichting Kulturhus Hoonhorst is een feit

Stichting Kulturhus Hoonhorst is een feit

Van een brede werkgroep naar een heuse stichting: het Kulturhusconcept in Hoonhorst krijgt steeds vastere vormen. Op 10 juni is bij notariskantoor Vechtstede de akte gepasseerd. De stichting Kulturhus Hoonhorst heeft ten doel “het creëren van meerwaarde uit gezamenlijke voorzieningen, programmering en beheer binnen het kulturhusconcept Hoonhorst, waardoor de instandhouding en versterking van de maatschappelijke, sociale en culturele activiteiten in Hoonhorst langdurig gewaarborgd zijn en waardoor de leefbaarheid in stand wordt gehouden danwel bevorderd.”

 

In de statuten staat verder hoe de stichting dat doel tracht te verwezenlijken, hoe het bestuur wordt samengesteld, welke taken & bevoegdheden het bestuur heeft, hoe er vergaderd en besloten moet worden en allerlei andere formele zaken.

 

De bestuursleden van het eerste uur zijn:
Piet van der Vegt (vz), Antje Kingma, Francis van der Kamp, Evert Jan Hof en Pieter Kasper.

 

Naast het bestuur zijn er natuurlijk nog vele, vele andere vrijwilligers actief betrokken bij het Kulturhus. Hoonhorst heeft niet alleen een kulthurshus met meerdere daken. Het is ook een kulturhus waarin -de mensen van- maar liefst 10 verenigingen, stichtingen, of andere organisaties met elkaar samenwerken.

 

Contact:
info@kulturhushoonhorst.nl
Antje Kingma (0529) 401878

Artikel delen: