Fiets-4-daagse Lemelerveld

Fiets-4-daagse Lemelerveld

LEMELERVELD – Van maandag 1 juli t/m donderdag 4 juli is er de Lemelerveldse fiet-4-daagse! Ook dit jaar kan men weer kiezen uit 2 routes, 1 van circa 30 km. en 1 van circa 20 km. De organisatie, in handen van Cycling lemelerveld en Kulturhus de Mozaïek is er weer in geslaagd om prachtige routes uit te zetten in onze mooie omgeving waarbij zelfs de nieuwste fietspaden zijn opgenomen. Zo zal op de donderdagavond de route van 30 kilometer gebruik gaan maken van het fietspontje bij Dalfsen.

Natuurlijk is er ook weer aan de kinderen gedacht, wat dacht je van een rustplaats waar je een rondje op een pony kunt rijden of een rustplaats met een grote speeltuin? Iedereen die minimaal drie avonden fietst, krijgt een medaille als aandenken. Op donderdagavond worden de fietsers muzikaal onthaald door Polyhymnia.

U kunt iedere avond vanaf Sportpark Heidepark, Verbindingsweg 2 in Lemelerveld starten tussen 18.00 uur en 19.00 uur. Er zijn ook kaarten te verkrijgen voor als u maar 1 avond wilt fietsen. De routes zijn volledig met pijlen uitgezet!

Meer informatie: Kulturhus De Mozaïek, tel. 0572 370306

Heel Lemelerveld op de fiets ook in 2013!

 

Artikel delen: