Het laatste beetje zand (update)

Het laatste beetje zand (update)

DALFSEN – STERREBOS – Het laatste beetje zand wordt door Hans Westerhof van Pekkeriet vlak getrokken op de Sterrebosweg. Het eerste deel van de vernieuwde weg ligt er in. De hele machine colonne is zojuist vertrokken naar de Vennebergweg. Daar gaan ze nu eerst weer verder, zodat het eerste deel van de Sterrebosweg kan uitharden. Vermoedelijk gaan ze volgende week verder met het tweede deel. Ik zal het vanmiddag nog even navragen bij Lareco, want de buurtbewoners hebben keurig hun auto’s aan de Bosrandweg geparkeerd en gaan nu al 2 dagen lopen naar huis.

Als zij die moeite kunnen besparen is dat voor hen natuurlijk ook veel makkelijker. Als we meer weten zullen we dat hier plaatsten en kunnen zij mogelijk gewoon weer met de auto naar huis. Wim van de Tippe dacht dat die auto’s daar stonden om door hem gewassen te worden door hem. Dat mag wel Wim, maar het hoeft niet, dat was maar een grapje.

Bij navraag bij de voorman van Lareco: gaan ze maandag weer verder op de Sterrebosweg.  Dus de bewoners kunnen gerust hun auto’s allemaal weer ophalen en bij huis zetten. Ik zou er aan denken dat dat deel maandagmorgen om 6.00 uur weer zal zijn gesloten. Dus voor de veiligheid zondag avond de auto even weg zetten anders kan je een paar dagen niet van huis.  Al het autoverkeer met bestemming naar Het Boskamp of camping Starnbosch: vanaf de Bosrandweg zijn deze bedrijven gewoon bereikbaar, het hele weekeind. Vanaf volgende week gaat de andere kant weer open voor lichte verkeer. Vrachtauto’s  en paarden moeten nog even geduld hebben. De paarden hebben wel dat geduld, de ruiters niet altijd.

 

Foto's 3
Het laatste beetje zand (update)
Het laatste beetje zand (update)
Artikel delen: