30e Dalfser zwemvierdaagse in zwembad Gerner

30e Dalfser zwemvierdaagse in zwembad Gerner

DALFSEN – Op dinsdag 25 juni start in openluchtzwembad Gerner de 30e Nationale Zwemvierdaagse. Dit evenement kent jaarlijks een kleine 350 deelnemers die vier dagen lang een afstand van 250 of 500 meter zwemmen. Wie dit volbrengt krijgt aan het eind als beloning de verdiende medaille. Er zijn in Dalfsen deelnemers die reeds alle 29 voorgaande medailles in hun bezit hebben!

Zwemvierdaagse

De zwemvierdaagse is naast een sportief evenement bovenal gezellig. De medewerkers van openluchtzwembad Gerner organiseren leuke activiteiten in en rondom de bassins. Darten, penalty schieten, enveloppen trekken, springkussen, pannenkoeken eten, demonstraties en stuivertje duiken, suikerspin eten zijn een paar van die activiteiten die de zwemvierdaagse zo feestelijk maken.

Officiële opening

De officiële opening van de zwemvierdaagse is dinsdag 25 juni om 16.00 uur. Iedere dag kunnen de deelnemers hun baantjes zwemmen tot 20.00 uur. Wie ’s middags of ’s avonds niet kan mag ook s’ochtends zwemmen en wie een dag moet missen kan op zaterdag inhalen. Deelname kost € 7,15 en opgeven is mogelijk aan de receptie van het zwembad.

Ingezonden foto’s zijn van Paul Scholten.

Foto's 2
30e Dalfser zwemvierdaagse in zwembad Gerner
Artikel delen: