‘Almar klimt tegen MS’ levert meer dan € 12.000,- op

‘Almar klimt tegen MS’ levert meer dan € 12.000,- op

NIEUWLEUSEN – Afgelopen donderdagavond stond de afsluiting van de deelname van Almar Meijerink aan de actie ‘Klimmen tegen MS’ op het programma. Volleybaltoppers Manon Flier en Reinder Nummerdor waren bereid gevonden om naar Nieuwleusen te komen om een clinic te verzorgen voor enkele mini- en jeugdleden van Flash Nieuwleusen. Deze avond werd nog een laatste keer geld ingezameld voor ‘Almar klimt tegen MS’, waarna aan het eind van de avond de eindstand bekendgemaakt kon worden.Almar wist uiteindelijk net de grens van € 12.000,- te passeren: hij heeft in totaal € 12.003,07 opgehaald voor het Nationaal MS Fonds.

Almar zelf was er stil van. Hij had voorafgaand aan de clinics al wel door dat de € 10.000,- zeker gehaald zou gaan worden en aangezien de lootverkoop hard ging en het druk was in het Flashpoint, waarvan de opbrengst ook naar het goede doel zou gaan, kwam de 11 nadrukkelijk in beeld, maar dat uiteindelijk een 12 als eerste op de cheque geschreven mocht worden had hij niet verwacht. ‘Ongelooflijk dit’ sprak Almar verrast na afloop, ‘dit moet nog wel even bezinken. Ik denk dat pas in de loop van dit weekend het echte besef komt hoeveel geld dit wel niet is, echt ongelooflijk’.

‘Het was al zo’n gave avond met Manon en Reinder hier in de zaal die het met de mini’s en jeugd echt fantastisch deden! En mede doordat zij zo enorm veel prijzen mee hadden genomen voor de verloting vlogen de loten de deur uit, deze eindopbrengst topt dit vervolgens echt geweldig af! Wat ontzettend gaaf, uiteindelijk doe je het zeker ook voor de euro’s zodat je het goede doel kunt steunen, echt tof dat dit zo is gaan leven in Nieuwleusen en omgeving en bij familieleden en dat iedereen zo enorm heeft gegeven voor het goede doel, daar kan ik niets anders dan enorm dankbaar voor zijn’ zo sprak Almar aan het eind van de avond.

Daarmee komt een einde aan zijn succesvolle deelname aan de actie ‘Klimmen tegen MS’, waarvan volgend jaar weer een nieuwe editie op het programma staat, wederom gekoppeld aan de Mont Ventoux. Iedereen die een keer wil fietsen voor het goede doel wordt van harte aangeraden deze actie mee te nemen in zijn of haar overweging; een goede organisatie, een mooie berg en een fantastisch goed doel, echt een aanrader om aan deel te nemen!

 

Fotobijschrift: Almar Meijerink na het overhandigen van de cheque door Manon Flier en Reinder Nummerdor

 

Artikel delen: