Gezellig toernooi ondanks straffe wind en regen

NIEUWLEUSEN – Afgelopen zaterdag werd het recreatieve volleybaltoernooi gehouden. Wederom was Plus Bakker hoofdsponsor van dit grote dorpsevenement welke jaarlijks georganiseerd word door de activiteitencommissie van Volleybalvereniging Flash.

Ondanks de harde wind en een flinke regenbui was het ’s middags goed vertoeven op het terras. Met een lekker zonnetje bleef het nog lang gezellig en kon Flash terugzien op een geslaagde dag. Dit jaar werd er sinds lange tijd weer gevolleybald in een jeugdpoule. De jeugdpoule bestond uit vier teams en zij werkten een dubbele competitie af. Winnaar van de jeugdpoule werd de Molenbuurt.

In de herenpoule was Westerman de sterkste en in de gemengde poule werd Tikkie Links de winnaar.

 

Na de kwartfinale werd er een verloting gehouden, helaas zijn nog niet alle prijzen opgehaald. De volgende prijzen en lotnummers liggen nog te wachten op een winnaar: blauw 604, blauw 901, geel 56 en geel 690. Na afloop werden nog de volgende spullen gevonden; een zwarte paraplu met stippen, een zwart trainingsjasje (merk Dutchy, maat 128), een oranje ‘Koningsspelen’- shirt, een trainingsbroek (grijs, merk Slazenger, maat L), een grijs trainingsjack met capuchon (maat M, merk Tom Tailer Denim). De gevonden voorwerpen en de prijzen kunnen worden opgehaald op het Christinaplein 7 in Nieuwleusen.

 

Artikel delen: