Road sael nieuws

Road sael nieuws

DALFSEN – Er is weer Road sael nieuws. Road sael is dat goedje waar de zandwegen: de Sterrebosweg en de Vennenbergweg mee behandeld worden. Vorige week hebben ze het stuk weg van de Diezerstraat tot de camping behandeld. Dat deel is nu bijna uitgehard. Vanaf woensdag mag dat deel weer open gebruikt worden voor ligt verkeer, maar absoluut niet door paarden en vrachtwagens. Afgelopen vrijdag is de boel nog een flink dichtgezet door de gemeente, met behulp van hekken en linten. Maar des ondanks waren de fietsers niet te houden. Grote koppels gingen gewoon over de hekken of gooiden die om.

Wijziging werkzaamheden

Lareco gaat deze week verder op de Vennenbergweg. Pas volgende week gaan ze onder voorbehoud van goed weer, weer verder op de Sterrebosweg. Dat deel vanaf Camping Starnbosch naar de Bosrandweg. Dus niet morgen zoals eerst aangekondigd. Alle buurtbewoners hadden hun auto’s ondertussen al weer keurig buiten het werkgebied geplaatst. Dat hoeft dus nu even niet, die kunt u gewoon, zeker deze week nog weer bij huis neer zetten.

Zijn weer meldingen die de bewoners aan gaan, de mannen van de gemeente Dalfsen houden ons uitstekend op de hoogte zodat wij het weer kunnen melden. Daar kan geen krant tegen aan, zeg nu zelf.

 

Foto's 5
Road sael nieuws
Road sael nieuws
Road sael nieuws
Road sael nieuws
Artikel delen: