Derde dag Fiets3daagse

DALFSEN – Op de derde avond van de fietsdriedaagse heerste een stemming van tevredenheid. De organisatie was uitermate tevreden over deelname en de reacties van hen. Zie ook de onzichtbare kleuren foto’s. In de komende week wordt alles geevalueerd en verbeteringen door gevoerd. De route’s ging richting Lemelerveld, ook werden de bossen van Vilsteren en Rechteren. Opvallend van het deelnemersveld was toch wel de deelname van de jeugd.Kinderen naar verwachting niet ouder dan vijf jaar deden onder de begeleiding mee. Dit succes zal mede gevolgen hebben voor het DATRION diploma. Vorig jaar een record van 450, dit jaar is nog niet bekend. Maar een nieuw record zou leuk zijn.

De deelnemers die alle stempels voor de DATRION hebben worden in september uitgenodigd voor de uitreiking van de staander en diploma. De prijzen voor de Tombola werden allemaal in ontvangst genomen. Speciale dank aan de sponsoren. De verstrekte versnaperingen ( maandag appel, dinsdag wordt, woensdag kaas) werden hoogst gewaardeerd. Ook de limonade verstrekt op beide afstanden is voor herhaling vatbaar. Het aantal verstrekte versnaperingen was meer dan het aantal geregistreerde deelnemers.

Dat is uitermate merkwaardig omdat de inschrijfkosten meer dan volledig worden gecompenseerd door de verstrekte waardebon per deelnemer. Meedoen en niet inschrijven is niet voordelig maar nadelig voor je zelf. De leden van de Toerclub zullen er alles aan doen om ook in 2014 weer een avondfietsdriedaagse te organiseren in de derde week van juni

 

Artikel delen: