Normaal bericht

Normaal bericht

DALFSEN – HOT STUDS en OLD NI’JS bij NORMAAL DALFSEN .2e optreden voor de nieuwe drummer Timo Kelder bij Normaal… Traditioneel worden de vroege bezoekers bij Normaal in Dalfsen begroet door een aansprekende act op de ‘platte wagen’. De boerenaanhanger fungeert als podium op het voorplein. Vorig jaar opende Erwin Nyhoff hierop het spektakel in Dalfsen. De heren van OLD NI’JS krijgen nu de eer.

Dat betekent al vroeg in de avond minstens 50% NORMAAL op de planken met legendarische nummers van natuurlijk Normaal, Boh Foi Toch en swingende blues & rootsmuziek. Normaal gitarist Ferdi Jolij , bassist Willem Terhorst en drummer Jan Manschot zijn de oprichters van OLD NI’JS ! Samen met gitarist Gerard de Braconier van Toontje Lager spelen ze hoofdzakelijk het beste van de dialectrock die ze zelf ooit populair hebben gemaakt. Geestverruimend en een goeie sfeer!

 

Het feest van NORMAAL DALFSEN gaat daarna verder in de supertent. De duizenden Høkers worden dan verder opgewarmd door THE HOT STUDS! Vervlogen tijden herleven bij een optreden van the Hot Studs. Waar zouden we naar luisteren als The Beatles, The Stones en Elvis Presley rock ’n roll niet op de kaart hadden gezet? 
The Hot Studs gaan terug naar de tijd van toen, geheel gekleed in stijl, strak in het pak en schoentjes netjes gelakt! Vol overgave spelen the Hot Studs heerlijke rock ’n roll nummers uit de jaren vijftig, zestig en zeventig en krijgen daarmee elke zaal plat.

THE HOT STUDS speelden o.a. op Paaspop, de Zwarte Cross, het Høkersweekend en tijdens de Nijmeegse Zomerfeesten.

En dan is het tijd voor NORMAAL ! Bennie Jolink en de zijnen spelen tot in de late uurtjes. Ze kunnen putten uit een gigantisch repertoire dat in bijna 40 jaar is opgebouwd. NORMAAL in Dalfsen : Høken zoals het bedoeld is!

Zoals aangekondigd heeft Normaal een nieuwe drummer. De opvolger van Fokke de Jong is Timo Kelder. Vanaf 30 juni neemt hij de stokken over. In Dalfsen staat hij voor de tweede keer op de planken met de band waarmee hij is groot gebracht. Zijn vader is namelijk voorzitter van de Normaal fanclub, het Anhangerschap.

De voorverkoop is in volle gang.

 

Zaterdag 6 juli 2013

NORMAAL DALFSEN, supertent aan de Brinkweg

Met OLD NI’JS , The Hot Studs, oud-en nieuw Normaal

Terrein open 19.00 uur

Aanvang: 20.00 uur

Voorverkoop 22,50 excl. Vvk kosten (stopt vrijdag 5 juli 18.00 uur!)

KASSA: 30,00

Kaartverkoop en info : www.normaaldalfsen.nl

Artikel delen: