Lemelerveld spettert

Lemelerveld spettert

LEMELERVELD – De Stichting Olé organiseert op zaterdag 29 en 30 zondag juni het zomerevenement Lemelerveld SpetterT bij Natuurzwembad Heidepark. Het wordt wederom een weekend vol vermaak met muziek, sport en spel voor alle leeftijden.

Paalzitten

De aftrap voor het Paalzitten, georganiseerd door vriendengroep de Paria’s, is al op vrijdagavond 28 juni. Om 20:00 uur worden de paalzitters geïnstalleerd en gaan zij de uitdaging aan om dit weekend zo lang mogelijk te blijven zitten. U bent van harte welkom om de paalzitters aan te moedigen en te horen voor welk goed doel zij geld inzamelen. De huisDJ draait hierbij ’s avonds feestelijke muziek.

Zaterdagmiddag 14:00 uur Blobjumpen en Watersjeesen

Vriendengroep Goed te Passe heeft een toren gebouw waar je vanaf kunt springen op het spectaculaire Blobjumpkussen. Kansloos FM start de trekker waarmee je op een band snel over het water wordt getrokken.

 

Zaterdagmiddag 14:00 uur locatie Overijssels Kanaal nabij Hofje van Buisman

Vriendengroep Kansloos FM geeft je de gelegenheid om kennis te maken met het waterskiën op het kanaal.

Zaterdagavond 21:00 uur Holland Heidepark House

De stichting Olé zal op deze avond de Lemelerveldse kampioenen in de spotlights zetten en huldigen voor hun sportieve prestaties. De presentatie is in handen van DJ Team het Einde waarbij zij tijdens de huldiging geassisteerd worden door een speciale gast. U bent van harte welkom!

Zondagochtend 11:00 uur Concert Voices

Openluchtconcert op het grote podium door het plaatselijke koor Voices. Het koor telt ruim veertig leden en staat onder leiding van Mieke Bruins. Voices zingt diverse nummers en brengt u in zomerse sferen aan het lemelerveldse strand.

Zondagmiddag 14:00 uur Familiemiddag

Start met het Holland Heidepark House: Huldiging sportieve Lemelerveldse Jeugdkampioenen.

Kinderspeelparadijs: Scouting de Verbinding verzorgt spelonderdelen op en rondom het water.

Om 15:00 uur: Optreden kinderprogramma met clown. Rond 16:00 uur wordt bekend wie zich de Lemelerveldse Paalzitkampioen 2013 mag noemen. Een echte familiemiddag voor het hele gezin!

 

Voor alle activiteiten geldt: Vrij Entree.

De stichting Olé hoopt dit weekend op veel publiek en op een zonovergoten Zwembad Heidepark.

Zie ook de website www.lemelerveldspettert.nl

 

Foto's 3
Lemelerveld spettert
Lemelerveld spettert
Artikel delen: