Opening kantoor Vechtdal Marketing en COMcept

OMMEN – Burgemeester Marc-Jan Ahne verricht komende woensdagmiddag de officiële opening van het nieuwe kantoor van Vechtdal Marketing en COMcept communicatie & marketing aan de Zeesserweg in Ommen.

 

“Een kraamkamer voor nieuwe campagnes en promotieactiviteiten voor de toeristische regio het Vechtdal en een kraamkamer van nieuwe marketing- en communicatieconcepten”, zo omschrijven beide bedrijven hun nieuwe locatie aan de Zeesserweg in Ommen. Een subtiele verwijzing naar het verleden, waarin de markante villa onder meer werd gebruikt als kraamcentrum van de Vechtstad. Beide organisaties zitten sinds februari in hun nieuwe onderkomen. Met een tuinfeest wordt het pand woensdag officieel geopend door burgemeester Marc-Jan Ahne.

 

Vechtdal Marketing

Omdat internet en sociale media steeds meer de rol van traditionele media overnemen in de promotie van vakantieregio’s, besloot Marketing Oost vorig jaar om de VVV-kantoren in de regio te sluiten en in plaats daarvan te gaan werken met VVV agentschappen in lokale winkels. Daarmee kwam ook de kantoorruimte van Vechtdal Marketing aan Kruisstraat in Ommen te vervallen. En zo ontstond de zoektocht naar een nieuwe locatie, die gevonden werd aan de Zeesserweg. Vechtdal Marketing wil met haar activiteiten het aantal bezoekers en hiermee ook de toeristische bestedingen in het Vechtdal Overijssel vergroten. Hoe ze dat doen, laten ze woensdagmiddag zien aan de ondernemers en gemeenten met wie ze intensief samenwerken.

 

COMcept

COMcept communicatie & marketing is het bedrijf van Marcel van Dijk en Jante Oosting. Het zat met een klein kantoortje in Hardenberg. Vanwege groei was met sinds midden vorig jaar op zoek naar een nieuwe locatie. Op dit moment bestaat het bedrijf uit zeven medewerkers. COMcept werkt zowel voor non-profitorganisaties als het bedrijfsleven en biedt een compleet product van advies tot uitvoering in de vorm van complete campagnes en vormgeving, teksten, drukwerk, websites enz. Daarnaast heeft het bedrijf de tak COMcept Academy, waarin vooral workshops op het gebied van sociale media en persoonlijke communicatiekracht worden georganiseerd. COMcept is verder verantwoordelijk voor de uitvoering van het Cultuurarrangement van de gemeenten Dalfsen, Ommen en Hardenberg.

 

 

Artikel delen: