Spetterende jubileum uitvoering Gymnastiek Vereniging Nieuwleusen

Spetterende jubileum uitvoering Gymnastiek Vereniging Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Wervelend, sprankelend en vooral een knap stukje organisatie, dat zijn de superlatieven die naar boven borrelen als je de jubileumuitvoering van Gymvereniging Nieuwleusen hebt bijgewoond. Afgelopen zaterdag 23 juni stond alles in De Sporthal de Schakel in het teken van 50 jaar GVN. Een heerlijk dorps evenement waar ieder lid van de vereniging een aandeel in had.

In een bomvolle sporthal de Schakel in Nieuwleusen werd 500 man aanwezige publiek getrakteerd op een avond vol met dans, gymnastiek, turnen en acrobatiek. De avond stond in het thema van Back to the Future dit was bij binnenkomst al goed te merken. De sportzaal was omgetoverd tot een ware tijdmachine met mooie lichteffecten.

 

Daarna kon het spektakel losbarsten. Natuurlijk waren de peuters en de kleuters uit groep 3 heel vertederend in hun indianenpakjes. De sportzaal was omgetoverd tot een ware circustent inclusief de bijbehorende professor uit de film Back to the Future, die als spreekstalmeester optrad.

 

Voor sommigen was het best een beetje eng om voor zo’n volle zaal met lichtbeelden en geluid en vooral al die honderden mensen op te treden. Als je dan even mag zwaaien naar je papa of mama, naar opa of oma, dan geeft dat meteen weer frisse moed om verder te gaan.

 

Alle leden droegen prachtige kostuums tijdens hun optreden die door bijdrage van de kledingcommissie tot een mooi geheel is gemaakt. De kleding varieerde van vrolijke cancan veren tot muizen. Zelfs twee oud ere leden van de vereniging lieten een verrassend optreden zien.

 

 

 

GVN heeft weer even kunnen genieten van een heel stel enthousiaste mensen die samen voor een prachtige show zorgden. Daarbij mogen we natuurlijk ook al die vrijwilligers voor en achter de schermen niet vergeten. Je zult er maar in no time voor moeten zorgen dat de matten, de trampolines, de bruggen, de rekstokken en de banken op veilige wijze klaar staan zodat de leden hun acrobatische toeren kunnen tonen. Of je moet maar liefst 150 kindertjes aankleden, schminken en begeleiden. Al met al kan de gymvereniging in ieder geval met trots terugkijken op dit 50-jarig jubileum.

 

 

Foto's 3
Spetterende jubileum uitvoering Gymnastiek Vereniging Nieuwleusen
Spetterende jubileum uitvoering Gymnastiek Vereniging Nieuwleusen
Artikel delen: