Beste inwoners en omwonenden van Hoonhorst,

Beste inwoners en omwonenden van Hoonhorst,

HOONHORST – Op 27, 28, 29 en 30 juni is de tijd voor de 20e editie van het Sproeifeest! Voor jong en oud is er een programma samengesteld. Zo hebben we op de donderdagavond niet de minste namen op de bühne staan. Wilfried Finkers en Thijs Kemperink zullen een conference opvoeren.

Vrijdagavond zullen de kinderen hopelijk weer in groten getale naar het dorpsplein komen om vervolgens op het feestterrein de ballonnen los te laten. Aansluitend zal brandweer Dalfsen een spectaculaire demonstratie geven. De vrijdagavond wordt beluisterd door de topband Q5 wat garant staat voor een Superfeest!

 

Zaterdag zullen we starten met de rommelmarkt en braderie. Deze ochtend komt de Pierewaaiers ons allemaal nog voorzien van een mooi stukje muziek. Om 11.00u zal Clown Appie een show geven voor de allerkleinsten onder ons. Diverse teams gaan op zaterdagmiddag onderling de strijd aan op zelfbedachte spellen. (Dat belooft wat …!) Zaterdagavond gaat het spreekwoordelijke dak eraf met de live band Boulevard.

 

Op zondagochtend is het om 10.30u tijd voor het volgende programmaonderdeel. De oecumenische kerkdienst heeft dit jaar het thema ‘’Welk spoor volg jij?’’ met liederen van het Leger des Heils.

Zondagmiddag starten wij vanaf 14:00 uur met “Ik hou van ’t Sproeifeest”. Acht uitgesproken persoonlijkheden die een hechte band hebben met Hoonhorst komen strijden tegen elkaar met diverse grappige spellen. Daarna hebben wij de Heujschuddders weten te strikken voor gezellige muziek op de namiddag. Op de zondagavond gaat DJ Franky D het feest afsluiten met hitjes van vroeger en toppers van nu. Kom allen!

 

Hebt u trouwens zin om samen met ons het Sproeifeest 2013 weer tot een succes te maken? Dat kan! Het Sproeifeest is namelijk altijd op zoek naar vrijwilligers die tijdens het weekend graag de handen uit de mouwen steken. Opgeven kan via info@sproeifeest.nl

 

Het Sproeifeest hoopt u te mogen verwelkomen aankomend weekend, tot dan!

 

 

 

Artikel delen: