Opbrengst rondje voor ’t Huis maar liefst € 12.000 !!

Opbrengst rondje voor ’t Huis maar liefst € 12.000 !!

Zaterdag 22 juni was het zover en ging een groep van ruim 35 dames per fiets rond 08.30 uur van start bij het Boomstammenrestaurant Het Heemse. Zij namen deel aan de sponsor-fiets-tocht ‘GAMMA’s Rondje voor ’t Huis’ waarvan de opbrengst bestemd is voor het Hardenbergse hospice ‘t Huis aan de Vecht. Na een lange fietstocht was het resultaat enorm, maar liefst 12.000 duizend euro werd er bij elkaar gefietst.

Het werd een prachtige recreatieve fietstocht door het Vechtdal. De tocht voerde via Gamma Hardenberg naar Mariënberg, door naar het Vechtgenotenhuis in Ommen en vandaar naar het hospice ’t Huis De Pastorie in Dalfsen waar gezamenlijk de lunch gebruikt kon worden. Vanhier gingen de enthousiaste dames verder naar EPDM in Lemelerveld waarna de route hen via Hancate naar IJsboerderij De Vosseboer in Den Ham voerde. Een flinke bui zorgde dat de dames niet helemaal meer droog waren maar in Den Ham kon de hele groep voorzien worden van een droog tourshirt van hoofdsponsor GAMMA Hardenberg.

Om 16.45 uur kwamen de dames luid zingend aan bij het Hardenbergse hospice waar de groep onthaalt werd door familie, vrienden en bekenden.

 

Onder het genot van een hapje en een drankje kon er gezellig nagepraat worden en kon vriendenpenningmeester Aad Kolthof samen met organisator Hendrik Jan Janssen het eindbedrag bekend maken en die was fenomenaal. De dames hadden samen het bedrag van maar liefst € 12.000 bij elkaar gebracht!! Een fantastisch bedrag voor de Vrienden van hospice ’t Huis aan de Vecht in Hardenberg, en de dankwoorden waren dan ook meer dan gemeend richting de deelnemers aan deze 1e editie van Gamma’s Rondje voor ’t Huis.

Artikel delen: