Hoe is het met…………………….Stef Verhoek?

DALFSEN – GENEMUIDEN – Vorige week liepen we Stef Verhoek tegen de botten en dan vraag je: hoe is het met……….Dan krijg vanzelf antwoord, dat niet alleen, we hebben er gelijk een kijker bij, we zijn niet gek! hoi hoi, wat leuk deze rubriek!

Stef Verhoek was van 1 mei 1973 t/m 1 november 1986 werkzaam in de Trefkoele. Samen met Bert de Mik (vorige maand overleden) waren zij samen de stuwende kracht van de Trefkoele de eerste jaren. Wat hebben we niet georganiseerd in de Trefkoele! Van fietsenrally tot gayzeskamp. Alles was in die tijd mogelijk. Ook toneel had Stef zijn interesse, hij was zelf een actief spelend lid, later ook als bestuurslid van toneelvereniging de Schaduw.

Na Hoogeveen, Bergen op Zoom en Israël terug in Genemuiden.

Hij heeft gewerkt bij int. transport bedrijf Verhoek (familie natuurlijk) en het laatst bij Spijkerman in Meppel. Ook in Genemuiden was en is hij volop met toneel bezig, hier ook spelend lid nu secretaris/regisseur van de toneelgroep. Qua gezondheid gaat het iets minder met hem.

De doktoren hebben een spierziekte in onderbenen geconstateerd, een relatiegeschenk van zijn vader, dus genetisch bepaald. Verder kern gezond en nog volop in het leven staat deze 62 jarige Stef Verhoek. Dus zo af en toe kan het gewoon nog in Dalfsen treffen, hij heeft daar leuke kennissen aan over gehouden. Hij vraagt: genoeg zo?? Zeker Stef, dit is leuk voor mensen die je goed kennen.

Greetz Stef

Bedankt Stef.

 

Artikel delen: