Lelieshow Lemelerveld b(l)oeit! in de steigers!

Lelieshow Lemelerveld b(l)oeit! in de steigers!

LEMELERVELD – Tijdens de feestweek in Lemelerveld zullen weer duizenden lelies hun pracht en praal laten zien! Dit jaar wordt al weer voor de vierde keer de lelieshow Lemelerveld b(l)oeit! georganiseerd. De lelies zullen zaal Reimink, trefpunt aan het Kroonplein, letterlijk in de steigers zetten. Niemand minder dan de bekende arrangeurs Jan Aartsen en Willy Haas, tekenen voor het ontwerp en de realisatie van de show.

‘Colours & Trend’, is het thema dat de heren arrangeurs dit jaar aan het bloemenfestijn heeft gehangen. Lekker ruim begrip, dan zijn Jan en Willy niet te veel beperkt in hun creativiteit. En creatief dat zijn de heren; elke bezoeker van eerdere edities zullen dat absoluut weten te beamen. Dat Jan en Willy meesters zijn in ontwerp, kleur- en materialengebruik en afwisseling is zeker. Echter zal men ons weer net zo weten te verrassen als vorig jaar…? Wederom leliesierkunst op zijn best…? Komt het zien en geef uw mening!

 

Nieuw dit jaar is de ‘Bloemsierkunst wedstrijd met lelies’ voor amateurs. Op diverse dagen, kunnen enthousiaste amateur bloemschikkers een mooi en creatief bloemarrangement met lelies maken. Vervolgens kan het publiek in het weekend hun voorkeursstem uitbrengen. De uiteindelijke winnaar wordt dus gekozen door het publiek. Zie voor meer informatie www.lemelerveldbloeit.nl.

 

Lemelerveld b(l)oeit! is geopend van woensdag 7 augustus t/m zondag 11 augustus. Openingstijden van 10.00 t/m 21.00 uur en op de zondag van 12.00 t/m 18.00 uur. De entreeprijs bedraagt € 4,- p.p., kinderen t/m 12 jaar hebben gratis entree. Het adres van Reimink, trefpunt aan het Kroonplein, is Dorpstraat 2, 8152 BL te Lemelerveld. Voor informatie: www.lemelerveldbloeit.nl.

 

 

Artikel delen: