Opnieuw goud voor Vrijwillige Thuiszorg

Opnieuw goud voor Vrijwillige Thuiszorg

DALFSEN -De Stichting Vrijwillige Thuiszorg Overijssel, voor mantelzorgers en vrijwilligerszorg heeft opnieuw het Gouden Keurmerk PREZO Informele Zorg gekregen. Dit keurmerk toont aan dat de organisatie een verantwoord ondernemer is die verantwoorde ondersteuning biedt aan mantelzorgers en zorgvragers.

Het Gouden Keurmerk is verkregen na een tussentijdse audit waar verschillende verbeterpunten zijn geëvalueerd en geborgd. Zo is in de basiscursus voor vrijwilligers EHBO opgenomen en is er een gedragscode opgesteld voor vrijwilligers. De Vrijwillige Thuiszorg gaat bij de intake pro-actiever handelen en de werkwijze wordt aangepast in situaties waarbij de zorgvrager meerdere contactpersonen heeft.

 

Alle punten zijn getoetst en gehaald. Een mooi resultaat waarop de Vrijwillige Thuiszorg trots kan zijn. De stichting is werkzaam in de gemeenten Dalfsen, Hardenberg, Hellendoorn, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Rijssen-Holten, Staphorst, Twenterand en Wierden.

 

Hebt u hulp nodig als mantelzorger of zorgvrager of wilt u zorgvrijwilliger worden voor informatie: www.vrijwilligethuiszorg.nl / info@vrijwilligethuiszorg.nl / 0548 638 830.

 

 

Artikel delen: