Nieuwe website voor toeristen in de regio!

Nieuwe website voor toeristen in de regio!

DALFSEN – Om het zoeken naar hun locale uitstapjes of dagje weg te vergemakkelijken is er sinds kort voor de lokale toeristen de website www.zoekinderegio.nl gekomen. Deze website wordt momenteel gevuld met alle leuke uitjes voor deze streek! Het idee voor deze website is ontstaan toen nieuwe eigenaar van Camping Starnbosch in Dalfsen,  Robbin van de Heuvel,  de hulp in riep van een campinggast die al reeds 44 jaar op deze camping staat bij het zoeken naar een adres voor een huifkar voor weer een andere campinggast.

Dit omdat  hij zelf nieuw is in deze regio. En nog niet geheel thuis is in al die handige adressen, want er is genoeg te doen in de regio! Dat weet ook Robert Stoesser, de campinggast die al 44 jaar op Camping Starnbosch (vh  camping Het Boskamp) staat. Van kinds af aan is Dalfsen zijn 2e geboortegrond en weet hij dus het nodige te vinden.

Robert kreeg na een paar vragen van campinggasten die bij hem aan de tent kwamen het idee voor de website. Er werd nog even gekeken of er niet al zoiets bestond. Maar uit onderzoek bleek dat andere websites niet de mogelijkheid hebben om in een regio te zoeken. Want wat heeft een toerist hier aan een zwembad in Venlo als je zoekt op de zoekterm zwembad. Nee dan moet je ook je regio kunnen ingeven.

Een goed zoeksysteem is er op gezet en nu maar bedrijven invoeren die een binding hebben met een toeristische activiteit, wandelgebieden, bezienswaardigheden en noem maar op. Hopelijk zal snel de website uitbreiden met nuttige en leuke adressen. Ook u kunt hierbij een tip geven via de website. En voor bedrijven… een vermelding op zoekinderegio.nl is gratis. Dus aan alle speeltuinen, musea, kaasmakerijen, oude ambachten geef snel uw gegevens door. En geef de toerist in de omgeving Dalfsen een onvergetelijke vakantie!

Meer info is op de website te vinden www.opzoekinderegio.nl

Artikel delen: