Stabilisatie zandwegen nog niet helemaal 100%

DALFSEN – STERREBOS – Het stabiliseren van de Sterrebosweg en de Vennenbergweg is nog niet helemaal zo, van wat er van verwacht mocht worden. Nu drukken we het natuurlijk wel uiterst voorzichtig uit. De gemeente Dalfsen en ook de aanwonenden zijn nog niet helemaal tevreden. Op dit moment laten ze de boel even rusten. Na de vakantie wordt overlegt en bekeken of de mengverhouding nog aangepast moet worden. Ook de regen heeft partner gespeeld bij de aanleg, aldus reactie van de wegenbouwer.

Hoewel het eerste stuk van de Sterrebosweg er prachtig uit ziet, maar iets verderop ligt de weg net niet rond genoeg, daardoor blijft het water staan en komen er door het rijdend verkeer vanzelf al weer wat kuiltjes. Als alles er dan straks uit komt te zien als het eerste stuk van de Sterrebosweg, mag iedereen tevreden zijn, ook de fietsers.

Voor het zo ver is, zal toch de weg deels weer een paar dagen afgesloten worden en zal de gemeente voorzieningen treffen dat toch de fietsers gebruik kunnen blijven maken van het fietsennetwerk. Dus nog even geduld zullen we maar zeggen.

 

Artikel delen: