Sukerbietenfeest: DJ’s op het overdekte terras

Sukerbietenfeest: DJ’s op het overdekte terras

LEMELERVELD – Tijdens het Sukerbietenfeest is er op muzikaal gebied voor ieder wat wils. Zo trapt DJ Benn de woensdagavond af en neemt hij nogmaals plaats achter de draaitafel op vrijdagavond. Op donderdag neemt DJ HitcH het stokje over en wordt daarbij aangevuld met een optreden van Robert Pouwels. DJ Team Het Einde zorgt op zaterdag voor een optreden. Zondag sluit Party DJ Marcel het Sukerbietenfeest muzikaal af.

 

Bands in de tent

 

Op vrijdagavond staat de band Crosstown op het podium met covers uit de jaren ’60, ’70 en ’80. Op zaterdagavond speelt de band Litter muziek van onder andere Foo Fighters, Green Day, Metallica en Rage Against the Machine.

 

Bruine kroeg

 

Nieuw dit jaar is de bruine kroeg. In een deel van een tent wordt op donderdagavond een ‘fout feest’ gehouden. Vrijdag is er ‘Sukerbeat’ Een avond originele hardstyle. Met‘piratenavond’ worden op zaterdag de deuren van de bruine kroeg uiteindelijk gesloten.

 

Nog meer muziek

 

Tijdens het Lenferink Droomfeest zijn er optredens van De Piratentoppers en Robert Pouwels. Het Shantyfestival wordt bezongen door onder andere de Bargzangers uit Lemele en de Stuwzangers uit Vilsteren en Lemelerveld.

 

 

Artikel delen: