Knetterheet: En toch de zwembadpoort dicht??

Mooie mooiweer regeling: niet leuk al het niet werkt.

DALFSEN – NIEUWLEUSEN – De gemeente Dalfsen gaat voor openluchtzwembad Gerner in Dalfsen en openluchtzwembad De Meule in Nieuwleusen ook dit jaar weer flexibele openstellingstijden inzetten. Naast de vaste openingstijden komt er dit resterende jaar een zogenoemd “mooi weer regeling”, dat geldt voor dagen waarop het mooi zonnig weer is om buiten te zwemmen. Deze maatregel is vorig jaar uitstekend bevallen.

De keuze voor flexibele openstellingstijden is ingegeven door de wens om, ondanks het tamelijk onvoorspelbare zomerweer in ons land, toch maximaal tegemoet te komen aan de wensen van de zwemmers. In de praktijk betekent dit, dat het zwembad gewoon de gehele dag geopend is volgens de normale openingstijden. Op dagen dat het warmer dan 25 °C is en wanneer de weersomstandigheden goed zijn om extra in de buitenlucht te zwemmen, blijven de zwembaden minimaal 1 uur langer open, m.u.v. de maandag in Dalfsen en de dinsdag in Nieuwleusen. Ook op de zondagmorgen gaan beide zwembaden bij 25 graden om 10.00 uur open in plaats van 13.00 uur. Uitgangspunt is daarbij de meerdaagse weersvoorspelling van buienradar.nl. De baden zijn open van 27 april tot en met 8 september. Er staan / stonden vandaag mensen voor de poort in Dalfsen die er niet in kunnen, of zal het nóg niet warm genoeg zijn?? Of Dalfsennet een oplossing weet. sorry. Ze staan toch niet bij het verkeerde zwembad?
DalfsenNet: natuurlijk stond ik bij het juiste zwembad, er was niemand om tien uur, ja, bij de voetbal.. dit is superbalen!!

@DalfsenNet en dan blijf ik niet wachten, als 13:00 uur de officiële openingstijd is.. Raar hoor, want het is echt prachtig weer..

Artikel delen: