Regen deert start Lemelervelds Sukerbietenfeest niet

Regen deert start Lemelervelds Sukerbietenfeest niet

Het Lemelerveldse Sukerbietenfeest startte voor velen vanochtend al erg vroeg. Rond 7’en werden de eerste rommelmarktkraampjes al ingericht en niet veel later stond het gehele Kroonplein vol met aandachtige toeschouwers die ondanks de regenachtige omstandigheden massaal op het Lemelerveldse Sukerbietenfeest af waren gekomen.

De ochtend verliep dan ook zonder al te veel problemen. De kinderrommelmarkt vond soepel zijn weg en de eerste bezoekers stonden dan ook al vroeg langs de kraampjes te struinen. De rommelmarkt en braderie waren weer geposteerd op en rondom het Kroonplein en dat zorgde voor een gezellige stroom mensen op het Lemelerveldse centrum.

 

De bezoekers ruilden tegen de middag het Kroonplein in voor het overdekte terras op het feestterrein. De Ludieke Veiling zorgde net als voorgaande jaren weer voor een volle feesttent. Het duo Frans Kogelman en Martin Westemeijer zorgde met de nodige dosis humor voor een aantal mooie veilobjecten. Auto’s, barbecuepakketten, je kunt het zo gek niet bedenken of het werd geveild. En bovendien gaat het overgrote deel van de opbrengst naar de Stichting Opkikker.

 

Het Sukerbietenfeest is met uitzondering van de zaterdagavond gratis te bezoeken. Voor meer informatie kan men terecht op www.feestweeklemelerveld.nl. Vanavond wacht eerst nog DJ Benn die de knoppen mag bedienen. Het Sukerbietenfeest is weer begonnen!

 

 

Foto's 3
Regen deert start Lemelervelds Sukerbietenfeest niet
Regen deert start Lemelervelds Sukerbietenfeest niet
Artikel delen: