Dag 2 van het Sukerbietenfeest

Dag 2 van het Sukerbietenfeest

LEMELERVELD – Het was vandaag goed vertoeven op het Lemelerveldse Sukerbietenfeest. Onder zonnige omstandigheden was er voor ieder wat wils. De senioren vermaakten zich prima met een potje jeu-de-boules, de jeugd vermaakte zich met een potje poker en voor de mensen met een beperking was er in de middag het droomfeest. Er was dus voor ieder wat wils op dag 2 van het Sukerbietenfeest.Het was een mooi tafereel in en om de feesttent donderdagmiddag. Op het overdekte terras stonden hadden meer dan honderden mensen met een beperking de middag van hun leven met muziek van Pettrik en Niels en de Piratentoppers. Daarnaast vermaakten de senioren zich ook uitstekend met een potje kruisjassen of een potje jeu-de-boules op het zonnige feestterrein. Het pokertoernooi voor de jongere generatie werd gewonnen door Joeri Westemeijer die in een innige strijd Teun Bakker versloeg.

Bovendien was het s’ avonds ook nog genieten in en rondom het feestterrein. Zo’n 10 straten streden tegen elkaar in een zeskamp en daar ging het er serieus aan toe. De gezonde concurrentiestrijd was mooi om te zien, men wilde natuurlijk niet van de straat verderop verliezen. Daarnaast organiseerde carnavalsvereniging Brasil gelijktijdig nog een mooi verlopen Beachsoccertoernooi.

 

 

Nieuw tijdens dit Sukerbietenfeest is dat men zelf met ideeën mag komen om een avond te organiseren in de bruine kroeg. Daarom is er vanavond een ‘Fout Feest’, morgen een hardstyleparty en op de zaterdag een piratencafé. Het foute feest begon omstreeks 21.00, evenals DJ HitcH die in de kleine tent de knoppen mag bedienen.

 

 

 

Foto's 2
Dag 2 van het Sukerbietenfeest
Artikel delen: