Fantastische Super Sunday in Lemelerveld

Fantastische Super Sunday in Lemelerveld

LEMELERVELD – Aan alle feesten komt een einde. Zo ook aan het Lemelerveldse Sukerbietenfeest dat traditioneel werd afgesloten met de zogeheten Super Sunday. Voor jong tot oud was er voldoende te doen. Zo vermaakte de jeugd zich met een pannatoernooi of een circus en werd er ook het Lemelervelds kampioenschap Sukerbietwerpen gehouden. Marco Broeks mocht zich tot beste Sukerbietwerper van Lemelerveld noemen, hij wist de strijd met de rodeostier te winnen.

Party DJ Marcel zorgde voor een opperbeste sfeer op het overdekte terras. Jong en oud konden zich dan ook prima vermaken op de Super Sunday. Het traditionele sukerbietwerpen bijvoorbeeld zorgde voor veel hilariteit. Men moest vanaf een rodeostier een suikerbiet in een vak proberen te mikken. Marco Broeks mocht zich kronen tot beste suikerbietwerper van Lemelerveld een was de concurrentie de baas.

 

Rondom de feesttent was er de Zilvervlootparade waar de jeugd zich kon vermaken met een pannatoernooi en enkele springkussens. Ook organiseerde Circus Salto ieder uur een voorstelling. De Super Sunday stond dan ook in het teken van gezelligheid en plezier. Het werd zelfs zo gezellig dat de tafels werden gebruikt om te buikschuiven. Het Sukerbietenfeest is helaas weer ten einde, maar het is weer waardig afgesloten.

 

Het Sukerbietenfeest komt volgend jaar weer terug rond 6 augustus. De exacte datum volgt binnenkort. Kijk voor meer info op www.feestweeklemelerveld.nl

 

Foto's 4
Fantastische Super Sunday in Lemelerveld
Fantastische Super Sunday in Lemelerveld
Fantastische Super Sunday in Lemelerveld
Artikel delen: