VVN: afd. Dalfsen:Op friscursus rijvaardigheid: nog 4 plekken vrij

DALFSEN – Senioren zijn kwetsbaar in het verkeer. Ondanks een vaak jarenlange rijervaring wordt de kans op een ongeval groter. De behendigheid neemt af en de verkeersregels en verkeerssituaties zijn in de loop van de jaren ingewikkelder geworden. Ook is het veel drukker geworden op de weg. Waarnemen, interpreten en snel reageren zijn noodzakelijk om veilig aan het verkeer te kunnen deelnemen.

De cursus van veilig verkeer Nederland afd. Dalfsen, is bedoeld voor senioren (65+) die al heel lang een rijbewijs bezitten en behoefte hebben aan een opfriscursus. De deelnemers leggen in de eigen auto een rijvaardigheidstest af van ca. 40 minuten onder begeleiding van een erkende rijinstructeur. Deze rit heeft geen consequenties voor het rijbewijs. Bovendien is er een audicien en een opticien aanwezig. Verder wordt uw reactievermogen getest en wordt er theorie gegeven.

 

De theoriemiddag is dinsdag 24 september a.s. en de praktijkdag dinsdag 1 oktober a.s
Belangstellenden kunnen zich aanmelden via tel. nr. (0529) 43 13 83 of via email: janentinyrosink@kpnplanet.nl o.v.v. naam, adres en geb.datum. Geschreven door Jan Dijkhof

Artikel delen: