Zaterdag 24 augustus Open Dag S.V. Nieuwleusen

Zaterdag 24 augustus Open Dag S.V. Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN –  zaterdag 24 augustus houdt voetbalvereniging S.V. Nieuwleusen haar jaarlijkse Open Dag. De hele dag worden er volop activiteiten georganiseerd voor jong en oud, en of je nu wel of geen lid bent: iedereen is welkom! Dus kom naar de Open Dag en neem familie, buren, vrienden en vriendinnen mee! Kijk voor het volledige programma op www.svnieuwleusen.nl

Om 11:00 uur staat er een “training” van Jong Oranje op het programma. Wanneer kinderen uit de groepen 1, 2 en 3 van de basisscholen zich op de Open Dag aanmelden voor Jong Oranje krijgen ze een mooie oranje bal en een echt S.V. Nieuwleusen voetbalshirt. De “trainingen” van Jong Oranje zijn elke zaterdagmorgen van 11:00 tot 12: 00 uur en deelname is geheel vrijblijvend en helemaal gratis. Wilt u meer informatie over Jong Oranje? Kijk op www.svnieuwleusen.nl

 

Op 6 september fietsen de Nieuwleusenaren Marco Krul en Dave van der Weide naar de top van de Mont Ventoux. Een zware strijd die symbool staat voor de strijd tegen kanker. Op de Open Dag organiseren zij een leuke actie om geld in te zamelen voor de kankerbestrijding.

Bij de stand van S. V. Nieuwleusen en de supportersvereniging krijgt u alle informatie. Speciaal voor bezoekers die geen lid zijn en graag wat meer informatie willen is er om 10:00 uur een rondleiding en informatie over de club.

De Open Dag wordt afgesloten met een barbecue en gezellige muziek van de populaire D.J.’s Albert Jan Brinksma en Erik Uitslag.

Foto 1
Artikel delen: