Team Sukerbiet organiseert fietstocht Hörstel – Lemelerveld

LEMELERVELD – Team Sukerbiet, deelnemer aan de Alpe De’huZes 2014, organiseert op zondag 22 september een fietstocht van Hörstel naar Lemelerveld, door een prachtige en landelijke omgeving! Hörstel is de partnergemeente van Dalfsen. De afstand zal ongeveer 130km zijn en de gemiddelde snelheid is 25 km/u zijn zodat iedereen dit bij kan houden.

We gaan in groepen van 14 personen fietsen bestaande uit 10 deelnemers en 4 leden van Team Sukerbiet. De kosten voor deelname, welke volledig ten goede komen aan het KWF, bedragen € 50,- per persoon maar daar krijgt u dan ook wat voor.

Bedoeling is te vertrekken rond 7:00 vanuit de sporthal in Lemelerveld met een bus, beschikbaar gesteld door TCR Tours, naar Hörstel, waar we koffie aangeboden krijgen. De fietsen zullen door ons vervoerd worden met busjes.

Het eerste gedeelte van de route laten mensen van de gemeente Hörstel ons de mooie wegen zien van Hörstel en begeleiden ons tot aan de gemeentegrens.

Op ongeveer de helft van de route zullen we een stop hebben waar we broodjes eten welke beschikbaar gesteld worden door Bakkerij Van der Most.

We verwachten rond 16:00 weer terug te zijn in Lemelerveld en kunnen ons daar douchen in de sporthal. Vervolgens wordt ons een pastabuffet aangeboden wordt door Catering en Partyservice Reimink&Paalman.

Al met al een volledig verzorgde en sportieve dag en uiteraard gaan de opbrengsten van deze fietstocht naar Alpe d’HuZes / KWF!

Iedereen kan meefietsen en opgeven kan via onze website: www.teamsukerbiet.nl

 

Artikel delen: