Senioren Nieuwleusen: reuze actief

Fietsmiddagen voor senioren in Nieuwleusen.

NIEUWLEUSEN – Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen organiseert in samenwerking met de Toerclub Nieuwleusen iedere 2e woensdagmiddag van de maand fietsmiddagen voor senioren. De volgende keer vindt plaats op woensdagmiddag 11 september 2013. .Er is onderweg een koffiestop. U wordt om 13.30 uur verwacht bij ‘de Olmen’, Oosterveen 21 te Nieuwleusen. U behoeft zich niet op te geven en kunt gewoon naar ‘de Olmen’ gaan.

Bingo voor senioren in Nieuwleusen

Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen organiseert iedere 2e woensdag van de maand een bingomiddag voor senioren in de Olmen, Oosterveen 21, Nieuwleusen.

De volgende keer is op woensdagmiddag 11 september 2013. U bent om 14.00 uur van harte welkom. De middag zal ca. 16.30 uur eindigen. Het is een gezellige middag en er zijn leuke prijsjes te winnen. Kosten € 3,00 per middag, inclusief 2x koffie/thee. U behoeft zich niet aan te melden, u kunt deze middag gewoon bezoeken.

Wilt u inlichtingen dan kunt u contact opnemen met Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen, Pleijendal 89, tel. 0529-434570.

 

Recreatieve Scootmobieltocht in Nieuwleusen

Speciaal voor scootmobielrijders organiseert Landstede Welzijn ook in en rond Nieuwleusen maandelijks recreatieve scootmobieltochten.

Vrijwilligers zetten een mooie route uit van ca. 20 km en begeleiden deze per fiets en waar nodig regelen zij het verkeer.

Onderweg wordt een koffiestop gepland op een geschikte locatie en mogelijk wordt een leuke bezienswaardigheid aangedaan.

De laatste tocht voor dit seizoen vindt plaats op woensdag 11 september 2013. We starten om 13.30 uur vanaf de parkeerplaats achter ‘de Olmen’, Oosterveen 21 te Nieuwleusen. De eigen bijdrage is 5,00, daarvan wordt uw consumptie tijdens de koffiestop betaald.

U kunt zich voor deze toch tot 6 september aanmelden bij Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen, tel. 0529-434570 of email: mschomaker@landstede.nl

Bij opgave dient ook een telefoonnummer van een zgn. ‘achterblijver’ door te geven om bij eventuele calamiteiten contact op te nemen.

 

 

 

Artikel delen: