Stichting de Molen van Fakkert genomineerd voor de molenprijs

Stichting de Molen van Fakkert genomineerd voor de molenprijs

HOONHORST  – Stichting de molen van Fakkert heeft zich ingeschreven voor de BankGiro Loterij molenprijs 2013 van De Hollandsche Molen. Een onafhankelijke deskundige jury heeft uit alle aanmeldingen 7 projecten genomineerd en wij zijn genomineerd! Met deze molenprijs is een hoofdprijs te winnen van € 90.000,-. Dit geld kunnen wij goed gebruiken voor de verdere inrichting van ons molenerf. Op het molenerf komt een authentieke molenschuur: een cultureel informatiecentrum en ontmoetingspunt voor bewoners en belangstellenden.

Het erf wordt opgeknapt met een fruitbomentuin met prieeltje, en een nieuwe bestrating. Daar kunnen dan diverse activiteiten gehouden worden en kan iedereen genieten van dit unieke stukje cultureel erfgoed.

 

De prijs wordt toegekend aan het project dat de meeste stemmen via internet weet te verzamelen. Stemmen kan vanaf 1 september 12.00 uur via www.molenprijs.nl

Meer informatie over de stemprocedure komt dit weekend op deze site.

 

Aftrap stemperiode

Vandaag 30 augustus om 15.00 uur zullen onze ambassadeurs René Eijkelkamp, Ruud Lubbers en Jeroen Krabbé de ‘aftrap’ voor de stemperiode verrichten.

Tevens zal de jury van de BankGiro Loterij molenprijs vandaag een kort bezoek brengen bij alle genomineerden. Naar verwachting komt de jury rond 12.50 uur de molen van Fakkert bezoeken.

 

 

 

Artikel delen:
Foto 1