Politie zoekt getuigen verkeersincident

OMMEN – Op 26 augustus heeft een verkeersincident plaatsgevonden waarbij een onbekend gebleven automobilist vermoedelijk de auto van zijn medeweggebruiker, een 65-jarige man uit Den Ham, heeft beschadigd. De 65-jarige heeft aangifte gedaan van vernieling van zijn voorruit.

Rond 13.15 uur rijdt de 65-jarige automobilist over de Beerzerweg. Ter hoogte van de camping schat hij de bocht niet goed in en neemt daardoor de binnenbocht. Uit tegengestelde richting komt op dat moment een donkerblauwe Peugeot die uit moet wijken om een aanrijding te voorkomen.

 

Van schrik en omdat het goed gegaan is rijdt de 65-jarige door. De bestuurder van de Peugeot rijdt achter de 65-jarige aan. Als de 65-jarige voor een kruising stopt, stapt de bestuurder van de Peugeot uit, loopt naar de auto van de 65-jarige en slaat op de ruit. De 65-jarige zegt dusdanig in paniek te zijn geweest dat hij weg is gereden zonder met de bestuurder te praten of het kenteken te noteren.

 

De politie onderzoekt de toedracht en vraagt de bestuurder van de Peugeot zich te melden. Tevens worden getuigen van het incident verzocht zich te melden. Dit kan via het politienummer 0900-884

Artikel delen: