Duidelijkheid over de Lichtjes

DALFSEN – Verschillende inzenders hebben gereageerd: De 1e: De lichtjes die donderdag avond te zien waren, waren van wensballonen. Deze werden opgelaten door de vrienden van de onlangs overleden inwoner. Die zou donderdag 24 jaar geworden zijn. De 2e: Hallo, De lichtjes van donderdagavond waren duidelijk geluksballonnen eerst 8 stuks later nog weer 4.

Ze brandde niet erg lang en gingen alweer uit. Ik weet niet of dit licht aan de eisen die er nu voor gesteld zijn aan de verkoop. Maar het blijven gevaarlijke ballonnen.

 

De 3e: Onbekende lichten…. Ik denk dat die onbekende lichten Thaise ballonnen (Wensballonnen/Geluksballonnen) waren. Ik heb het ook gezien, Donderdagavond er gingen 5 ballonnen achter mekaar. Het steeg zo’n beetje aan de kant van Vechtvliet en het ging richting de Brinkweg en tot daar zag ik ze niet meer. Heb helaas geen foto kunnen maken,ik heb hier wel een site van die Wensballonen/Geluksballonnen http://werkgroepmeteoren.nl/?page_id=80

 

De 4 reactie: Is dat niet van de Stoppelhaene in Raalte? Want dat is vanaf hier ook te zien. Een enorme lichtbundel die van rechts naar links scheen en daarna weg is. En met een paar minuten weer het zelfde verhaal.Dat was dus duidelijk richting Raalte.

Artikel delen: