info molen van Fakkert

info molen van Fakkert

HOONHORST – Op alle genomineerde projecten samen zijn in 10 dagen tijd al meer stemmen uitgebracht dan het totaal aantal uitgebrachte stemmen in 2012. Dus nu zijn er in totaal al meer dan 18.000 stemmen uitgebracht. Hoeveel stemmen er tot nu toe op de molen van Fakkert zijn uitgebracht wordt nog niet bekend gemaakt. Er wordt geen tussenstand gegeven.  Op 3 oktober wordt de winnaar bekend gemaakt. Blijf dus gewoon stemmen op onze molen!!Ga naar www.molenprijs.nl/hoonhorst.php en breng met ALLE e-mailadressen die je hebt een stem uit op de molen van Fakkert in Hoonhorst.
Met elke stem maakt u kans op een molenweekend voor 8 personen op de Langweerdermolen te Langweer, Friesland.

Via Facebook en Twitter zijn al onze promotie activiteiten voor de komende tijd te volgen. Like onze Facebookpagina www.facebook.com/molenfakkert en deel de berichten met al je vrienden. Volg ons op Twitter www.twitter.com/molenfakkert en retweet de berichten. Informeer heel Overijssel, Gelderland en Drenthe over deze molenprijs en laat iedereen stemmen op de molen van Fakkert. Elke stem telt!

Zaterdag 14 september is het open Monumentendag. De molen is deze dag open van 10.00 uur tot 17.00 uur. Kom gezellig langs en steun de molen van Fakkert.

Foto's 2
info molen van Fakkert
Artikel delen: