Doomijn presenteert Dirk Scheele in De Deel

Doomijn presenteert Dirk Scheele in De Deel

NIEUWLEUSEN – Zaterdag 28 september presenteert kinderopvangorganisatie Doomijn Dirk Scheele in partycentrum De Deel. Dirk Scheele is regelmatig te zien op kinderzender Nickelodeon waardoor ieder kind wel zijn favoriete Dirk-liedje heeft. De rasperformer speelt hier met zijn interactieve solo-voorstelling Z’n Leukste Liedjes handig op in. De toegang is gratis maar aanmelden is noodzakelijk.


Natuurlijk is er volop ruimte voor verzoeknummertjes. Diverse genres als rock & roll, blues, pop en wereldmuziek passeren de revue in een eigen herkenbare stijl, die Scheele vertaalt naar het niveau van de kinderen. De liedjes zijn afwisselend, ingetogen en opzwepend, kunnen gemakkelijk meegezongen worden en nodigen uit om actief mee te doen.
Dirk Scheele toont zich een ware meester in het mee laten doen van zowel een groot als een klein kinderpubliek; succes is dan ook verzekerd.
Aanmelden
De voorstelling van Dirk Scheele is gratis toegankelijk maar aanmelden is noodzakelijk. Dit kan door een mail te sturen met naam en aantal kinderen naar communicatie@travers.nl. De voorstelling wordt georganiseerd voor kinderen en daarom geldt er een maximum van één ouder per twee kinderen. Aanmelden kan tot en met donderdag 26 september.
Doomijn
Als ouder wil je het beste voor je kind, ook als het gaat om een peuterspeelzaal. Je wilt zeker weten dat je kind zich er op zijn plek voelt, dat er met liefde voor hem of haar gezorgd wordt en dat je kind zich spelenderwijs kan ontwikkelen. Bij de Doomijnlocaties Koningin Julianalaan (Nieuwleusen) en Spiegelstraat (Oudleusen) draait het niet om lesjes, want baby’s, dreumesen en peuters leren juist door actief bezig te zijn en lekker te spelen nieuwe vaardigheden. Daarom biedt Doomijn op al haar locaties volop ruimte voor vrij spel en samenspelen, zowel binnen als buiten.
DIRK SCHEELE
Z’N LEUKSTE LIEDJES
Datum: Zaterdag 28 september
Locatie: Partycentrum De Deel, Nieuwleusen
Open: 9:30 uur
Aanvang: 10:00 uur
Entree: Gratis (aanmelden noodzakelijk)
Doomijn is onderdeel van Travers. De voorstelling wordt gefinancierd vanuit het Travers Fonds, waarmee de organisatie bijdraagt aan een leefbare omgeving voor kinderen in de gemeente Dalfsen waar drie Doomijn locaties gevestigd zijn.

Foto 1
Artikel delen: