De leukste

De leukste

DALFSEN – Stemmen in gemeente Dalfsen is begonnen voor Cafe Restaurant Partycentrum Het Boskamp. De Verkiezing van het Leukste Restaurant van gemeente Dalfsen is gestart. Beste mensen van Cafe Restaurant Partycentrum Het Boskamp,
De 2e editie van De Verkiezing van het Leukste Restaurant is van start gegaan. Er kan vanaf nu gestemd worden op Cafe Restaurant Partycentrum Het Boskamp via www.restaurantverkiezing.nl voor het Leukste Restaurant van de gemeente Dalfsen.

Bij de verkiezing brengen de gasten van de restaurants hun stem uit en geven daarbij diverse rapportcijfers. Omdat er straks in iedere gemeente zowel een winnaar is met de meeste stemmen en een winnaar met de hoogste waarderingscijfers, maken grote en kleine restaurants even veel kans.

Pink Ribbon maatschappelijk partner van de verkiezing
Deelname aan de verkiezing is kosteloos en ook het uitbrengen van een stem kost niets!
Voor iedereen die een stem uitbrengt zijn er wel leuke prijzen te winnen.
Pink Ribbon financiert projecten en onderzoeken op het gebied van behandeling, nazorg en lange termijn effecten van borstkanker. Indien een stemmer de nieuwsbrief van de partners wil ontvangen, wordt in samenwerking met de partners € 0,05 per stem uitgekeerd aan Pink Ribbon. Kleine moeite, groot plezier.

Artikel delen: