Paarden en showbizz tijdens CSI Salland

Paarden en showbizz tijdens CSI Salland

Spectaculaire paardenshows, entertainment, clinics van hippische grootheden, een optreden van olympisch dressuurruiter Patrick van der Meer en zang van musicalster Joke de Kruijf, terwijl ze op een Fries paard rond rijdt. Wie zin heeft in een avond uit, kan vrijdagavond 4 oktober terecht op het internationaal concours CSI Salland in Mariënheem. Salland laat zien dat paarden en showbizz hand in hand samen gaan.

Het wervelende programma begint om 19.00 uur. Sensationeel zal de rubriek jump & drive zijn. Zodra een springcombinatie een parcours heeft afgelegd, gaat een teamlid van start met een quad om zo snel mogelijk een vaardigheidsparcours af te leggen. Leerzaam zijn de clinics van vierspanmenner Herman ter Harmsel en stalhouder Nico Meijer, die bekend staat om zijn schitterende Friese paarden. Gert van den Hof uit Slagharen komt ter plekke een paar paarden zadelmak maken en praat het publiek bij met de nodige humor, gevolgd door een gracieuze dressuurshow van Patrick van der Meer en zijn toppaard Uzzo.

 

De springliefhebbers krijgen een Six Bar springen voorgeschoteld met internationale deelnemers. Vorig jaar stegen de hindernissen al naar een hoogte van 1.95m en ging de gedeeld eerste prijs naar Twente, dankzij Sjaak Sleiderink, en naar Italië. Voordat je het weet, is de showavond voorbij en barst het feest los in Manege Bartels.

 

www.csisalland.nl

 

Fotobijschrift:

Olympisch ruiter Patrick van der Meer en zijn toppaard Uzzo (v. Lancet) komen vrijdagavond naar de showavond tijdens CSI Salland.

 

Foto 1
Artikel delen: